Philips waterfilters

Keuzehulp

Filter op merk

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE AquaClean Waterfilter
Meest gekocht
12,50 9,95
ECCELLENTE Waterfilter compatibel met Philips en Saeco Intenza+
12,50 9,95
PHILIPS SAECO AquaClean Waterfilter
19,99 16,90
ECCELLENTE AquaClean Waterfilter voor Philips - 2 stuks
25,00 19,90
PHILIPS Brita Intenza Waterfilter
15,95 12,50
ECCELLENTE Waterfilter compatibel met Gaggia Intenza+
12,50 9,95
PHILIPS SAECO AquaClean Waterfilter - 2 stuks
39,98 33,80

Regelmatig je Philips waterfilter vervangen is van groot belang. Doe het regelmatig om er zeker van te zijn dat je lang van je Philips koffiemachine kunt genieten! Als je geen Philips waterfilter gebruikt komt alle kalk zomaar binnen en hecht zich makkelijk aan de binnenkant van je Philips koffiemachine.

 

Wat is kalk en hoe voorkom je het?

 

Kalk is dus CaCO3, ofwel calciumcarbonaat. Het wordt gevormd in een evenwichtsreactie, vooral tijdens het verwarmen van hard water. Hoe hoger de waterhardheid, des te meer kalkaanslag-vormende deeltjes zich in het water bevinden. Om kalkafzetting in je waardevolle espressomachine te voorkomen kun je in eerste instantie doen om een waterfilter te gebruiken! Het waterfilter houdt een groot gedeelte van de kalk tegen maar laat altijd een beetje door, dit moet later verwijderen door je machine te ontkalken. Neem eens een kijkje bij de Philips ontkalkers! Buiten de kalk om vormen er ook vetten en bacteriën in je Philips koffiemachine die binnenkomen via het bonenreservoir. Kijk daarom ook eens bij de Philips reinigingstabletten

 

Is er een goedkoper alternatief voor de waterfilters van Philips?

 

Jazeker! Wij hebben voor de Philips koffiemachines 2 verschillende modellen te koop! Beide filters zijn uitgebreid getest en functioneren erg goed! Neem een kijkje bij de volgende modellen als je op zoek bent naar een waterfilter voor Philips Intenza of Philips AquaClean.

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

 

Als je onderhoudsproducten van Philips voor je espressomachine besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL en DHL die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:59 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track en Trace.

Lees meerLees minder