Bosch onderhoudssets

Keuzehulp

Filter op merk

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Onderhoudspakket voor Bosch
16,95 10,50
ECCELLENTE Onderhoudspakket voor Bosch
25,00 19,95
ECCELLENTE Clean & Care set voor Siemens Bosch
14,95 13,50
ECCELLENTE Siliconenvet & O-ringen - Siemens Bosch
14,95 9,95
BOSCH Onderhoudspakket
19,95 16,50
SIEMENS Reiniging- en Onderhoudsset
47,50 34,00
BOSCH Vero Serie - Reiniging en onderhoudsset
47,50 34,00

Heb je een Bosch espressomachine? Dan heb je deze producten nodig! Iedere koffiemachine moet gereinigd en ontkalkt worden. Als je het Bosch onderhoudspakket koopt bespaar je bijna €2,00 ten opzichte van de losse producten. Koop 3 of meer Bosch pakketten om gebruik te maken van de staffelkorting en bespaar nog meer!

 

Wat zit er in een Bosch onderhoudspakket?

In het onderhoudspakket van Bosch zit een vloeibare Bosch ontkalker à 500 ml, goed voor 5x ontkalken. Ook zitten er 10 reinigingstabletten bij waarmee je 10x je Bosch espressomachine kunt reinigen. In dit pakket zit geen melksysteemreiniger, hiervoor hebben wij de Eccellente Melksysteemreiniger

 

Bosch assortiment bij Eccellente

Wij verkopen alle onderhoudsproducten voor je Bosch espressomachine, ben je op zoek naar een Bosch ontkalker, reiniger, waterfilter of een onderhoudspakket? Wij verkopen het allemaal voor een goede prijs! Buiten het onderhoudspakket om verkopen wij de producten ook los! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Bosch ontkalkers, reinigers of de waterfilters van Bosch!

 

Bosch onderhoudsproducten bestellen bij Eccellente!

Producten bestellen is bij Eccellente erg makkelijk! Bij ons kun je namelijk op meerdere manieren betalen, net wat jij het makkelijkst vindt! iDeal is de meest gekozen manier, maar je kunt ook gebruik maken van PayPal of betalen na ontvangst. Als je voor 23:59 betaald hebt verstuurd het systeem automatisch de bestelopdracht naar ons magazijn en worden je producten bij elkaar gezocht. Je kunt de volgende dag direct je producten gebruiken!

Lees meerLees minder