Bosch ontkalkingstabletten en vloeibare ontkalker

Keuzehulp

Filter op merk

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
15 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Onderhoudspakket voor Bosch
16,95 10,50
ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks
Gelijk aan Siemens Bosch
9,95 6,95
ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor Bosch - 6 stuks
Gelijk aan Bosch
9,95 6,95
ECCELLENTE Onderhoudspakket voor Bosch
25,00 19,95
ECCELLENTE Snelontkalker voor Siemens en Bosch
2,95 2,50
BOSCH Ontkalkingstabletten - 6 stuks
9,95 8,50
BOSCH Vloeibare ontkalker - 500ml
11,95 11,50
BOSCH Onderhoudspakket
19,95 16,50
BOSCH 2in1 Ontkalkingstabletten Vero Serie - 3 stuks
14,95 11,50
SIEMENS Reiniging- en Onderhoudsset
47,50 34,00
SIEMENS EQ Series - Reiniging en onderhoudsset
47,50 34,00
BOSCH Ontkalkingstabletten Vero Serie
14,95 13,50
BOSCH Vero Serie - Reiniging en onderhoudsset
47,50 34,00
BOSCH Vero Series - 2in1 Ontkalkingstabletten TCZ8002A
14,95 13,50
ECCELLENTE Vloeibare Ontkalker voor Bosch koffiemachine en stoomoven
11,95 10,50

Wil je zo lang mogelijk gebruik kunnen blijven maken van je trouwe Bosch espressomachine of koffieapparaat? Dan is het belangrijk om het apparaat eens in de zoveel tijd te ontkalken. Een koffiemachine van Bosch ontkalken doe je natuurlijk het beste met Bosch ontkalkingstabletten of Bosch vloeibare ontkalker. En deze bestel je heel gemakkelijk en snel online bij Eccellente!

 

Waarom moet ik mijn koffieapparaat van Bosch ontkalken?

Regelmatig ontkalken is belangrijk om de levensduur van je koffieapparaat te verlengen en de heerlijke smaak van je koffie te behouden. Maar er is nog een andere reden. Als je koffieapparaat een keer kapot gaat, zal de fabrikant het apparaat eerst beoordelen alvorens de garantie wordt toegekend. We hebben ook een handleiding geschreven voor het ontkalken van je Bosch Filtrino. Als geconstateerd wordt dat je onvoldoende ontkalkt hebt, of voor het ontkalken de verkeerde producten hebt gebruikt, kan de garantie op je koffieapparaat vervallen.

 

Ons assortiment ontkalkingstabletten Bosch

Eccellente biedt een uitgebreid assortiment met Bosch ontkalkingstabletten. Zo kun je kiezen voor een set Bosch ontkalkingstabletten van 6 stuks. Deze zijn geschikt voor volautomatische en halfautomatische espressomachines, filterkoffie machines en waterkokers van Bosch, Siemens, Gaggenau en Neff. Geef je de voorkeur aan een vloeibare ontkalker van Bosch? Die hebben we ook in ons assortiment!

Behalve Bosch ontkalkingstabletten levert Eccellente ook andere producten op het gebied van Bosch onderhoud. Zo kun je bij ons terecht voor Bosch waterfilters en reinigingstabletten voor Bosch apparaten.

 

Ontkalker Bosch bestellen bij Eccellente

Bosch ontkalker bestellen? Dat doe je heel gemakkelijk en snel via de webshop van Eccellente! Als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je de producten de volgende dag al in huis. Zo kun je meteen aan de slag met het ontkalken van je Bosch koffieapparaat. Bovendien profiteer je bij besteding van €40 of meer van een gratis verzending. Altijd mooi meegenomen natuurlijk. Blijkt achteraf dat je toch de verkeerde Bosch ontkalkingstabletten hebt besteld? Dan kun je deze zonder problemen retourneren. Bij Eccellente heb je namelijk 365 dagen retourrecht.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder