ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor JURA - 3x2 stuks

ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor JURA - 3x2 stuks

Ontkalk om de levensduur van je JURA koffie-volautomaat te verlengen. Ontkalkingstabletten van Eccellente met zeer effectieve werking. Goed voor 3 ontkalkingsbeurten.

Lees meer
9,95 6,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie

Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud
Ontkalk je Jura volautomatische espressomachine 3 maal. Deze verpakking bevat 6 Eccellente ontkalkingstabletten voor Jura van 18 gram per stuk. 2 ontkalkingstabletten zijn voldoende door de krachtige werking van Eccellente ontkalkingstabletten. Sterk tegen kalk, maar zacht voor je machine.

Omschrijving
Kalk verminderd de werking van je Jura espressomachine en is een smaakbederver. Bij het verwarmen van water zet zich kalk af. Hierdoor worden de leidingen vernauwd en is er meer energie nodig om het water op de juiste temperatuur te verwarmen. Wanneer hier niets aan wordt gedaan kan het zelfs leiden tot uitval van je volatuomaat. Kalk is niet alleen slecht voor je koffiemachine, het heeft ook een negatief effect op je koffiegenot. Een kleine hoeveelheid kalk is goed voor de koffiesmaak, maar een teveel ervan geeft het water een nare bijsmaak. Bovendien zorgt een teveel aan kalk ervoor dat de koffiearoma's niet optimaal worden ontplooit, dit komt voornamelijk door de fluctuerende watertemperatuur. Ontkalk regelmatig om optimaal te genieten van heerlijke koffie!

Instructie
Gebruik 2 Eccellente ontkalkingstabletten per ontkalkingsbeurt voor het verwijderen van kalkaanslag. Volg bij het ontkalken van je Jura espressomachine de stappen uit de handleiding van je volautomaat.

Leeg het waterreservoir en doe hier 2 Eccellente Ontkalkingstabletten voor Jura in. Vul het reservoir met een halve liter lauw water. Vul de watertank eventueel bij met lauw water tot de aangegeven markering. Start vervolgens het ontkalkingsprogramma van je koffiemachine. Binnen 20 tot 30 minuten zal deze de ontkalkingsoplossing door de machine laten lopen. Maak na het ontkalken het waterreservoir goed schoon en laat de koffiemachine doorspoelen met schoon water.

Opmerking
Eccellente ontkalkingstabletten verwijderen de kalk uit je koffiemachine. Wil je ook je machine reinigen van achtergebleven koffievet en koffieresidu? Gebruik hiervoor de Eccellente Reinigingstabletten 2in1

Naam Ontkalkingstabletten voor JURA - 3x2 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode 61848
SKU E-0431
EAN 8720682980149
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Gemakkelijk in gebruik met duidelijke beschrijving hoe te gebruiken

Door Eddy op 23-08-2023

Werkt super

Door Marina op 17-09-2022

Bundel producten

Koffiebonen Deal

Ontkalkingstabletten voor JURA - 3x2 stuks
Ontkalkingstabletten voor JURA - 3x2 stuks
€6,95
14,11 14,90 Toevoegen