Philips Senseo ontkalken

Keuzehulp
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het regelmatig ontkalken van Philips Senseo apparaten is van essentieel belang voor de levensduur van je koffiemachine – en voor de smaak van je koffie! Wil je je Senseo koffieapparaat ontkalken, dan kun je de benodigde ontkalkers heel gemakkelijk online bestellen bij Eccellente.

Waarom moet ik mijn Senseo apparaat ontkalken?

Het ontkalken van je Senseo apparaat met een Philips Senseo ontkalker is cruciaal als het gaat om de gezondheid van je apparaat. Wanneer jij je Senseo apparaat veel gebruikt om heerlijke bakjes koffie mee te zetten hoopt er kalk op in je machine. Kalk zit in ons kraanwater, hoewel kalk niet slecht is voor je eigen gezondheid is het wel schadelijk voor je apparaat. Omdat het leidingwater in je machine verwarmd wordt laat het kalk zich los van het water. Dit gebeurt in de leidingen van je Senseo machine, waardoor het kalk zich vastbijt aan de leidingen. Als het kalk zich lang genoeg weet op te bouwen in de leidingen van je Senseo apparaat kan de machine gaan verstoppen, uiteindelijk krijg je hierdoor schade. Onze experts raden daarom ook aan om een van onze Senseo ontkalkers te kopen om kalkophoping te verwijderen.

Wil je weten hoe je je Senseo Sarista machine moet ontkalken? Lees onze handleiding voor het ontkalken van een Senseo Sarista.

Waar kan ik mijn Philips Senseo apparaat mee ontkalken?

Je Senseo koffieapparaat ontkalken doe je het beste met de Senseo ontkalker van Eccellente, een product op basis van citroenzuur dat speciaal is ontwikkeld voor deze apparaten. Hiermee ben je verzekerd van een grondige en hygiënische ontkalking, zonder dat belangrijke onderdelen kunnen beschadigen.

Van ons eigen merk zijn er twee types vloeibare ontkalkers, namelijk Eccellente ontkalker op basis van melkzuur en Eccellente ontkalker op basis van citroenzuur. Beide ontkalkers ontkalken je apparaat, maar wat is dan het verschil? In onze blog leggen wij dit helemaal voor je uit! Lees hier de blog wat het verschil tussen citroenzuur en melkzuur is.

Voor de Senseo ontkalking raden wij dus de ontkalker op basis van citroenzuur aan. De fabrikant van de Senseo’s raadt dit aan en wij raden aan het advies van de fabrikanten te volgen.

Daarnaast hebben wij ook ontkalkingstabletten in ons assortiment die geschikt zijn om je Senseo mee te ontkalken. Deze ontkalkingstabletten zijn makkelijk in gebruik en erg voordelig! Als je je Senseo ontkalkt raden wij aan om 1 tablet per keer te gebruiken of als er sterke kalkaanslag is 2 tabletten.

Heb je een volautomatische koffiemachine die ook gereinigd moet worden? Bekijk ons assortiment koffiemachine reinigingstabletten!

Waarom Senseo ontkalker bij Eccellente?

Bij Eccellente begrijpen we hoe belangrijk het is om je koffiemachine goed te onderhouden. Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem bij koffiemachines, en kan de prestaties van de machine en de smaak van de koffie beïnvloeden. Daarom bieden we een breed assortiment aan ontkalkers voor koffiemachines, waaronder dus ook speciale Senseo-ontkalkers. Bekijk hier de Eccellente snelontkalker op basis van citroenzuur voor Senseo.

Bij Eccellente vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom bieden we niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook een uitstekende service. Als je vandaag je Senseo-ontkalker bij ons bestelt, heb je deze morgen al in huis. En als je toch niet tevreden bent over het product, kun je het binnen 365 dagen retourneren en ruilen voor een passende Senseo-ontkalker. Senseo ontkalker kopen kan zeer gemakkelijk bij Eccellente! Het bestelproces is overzichtelijk en je kan op vrijwel elke manier mogelijk je bestelling afhandelen.

Je pakket wordt verstuurd met DHL. Over het algemeen ontvang je je pakket de volgende werkdag in huis. Wil je liever dat wij je pakket met een andere vervoerder naar je opsturen? Neem in dat geval contact met ons op, wij helpen je graag verder!

 

Lees meer Lees minder