Keuzehulp

Filter op merk

Wat onze klanten zeggen

8 Artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Snelontkalker voor Senseo
2,95 2,50
ECCELLENTE Onderhoudspakket voor Philips Saeco
28,40 21,95
PHILIPS SAECO Vloeibare Ontkalker - 250ml
9,95 7,25
SAECO Vloeibare Ontkalker - 250ml
9,95 7,25
PHILIPS SAECO Vloeibare Ontkalker - 250ml (pak van 2)
19,95 13,80
PHILIPS SAECO Onderhoudsset
52,70 45,95
PHILIPS SAECO Vloeibare Ontkalker - 250ml
9,95 7,25
ECCELLENTE Snelontkalker geschikt voor Philips Saeco
3,00 2,95

Het regelmatig ontkalken van Philips apparaten is van essentieel belang voor de levensduur van je koffiemachine – en voor de smaak van je koffie! Wil je je Senseo koffieapparaat ontkalken, dan kun je de benodigde ontkalkers heel gemakkelijk online bestellen bij Eccellente.

 

Ontkalker Philips: ons assortiment

 

Je Senseo koffieapparaat ontkalken doe je het beste met Senseo ontkalker, een product op basis van citroenzuur dat speciaal is ontwikkeld voor deze apparaten. Hiermee ben je verzekerd van een grondige en hygiënische ontkalking, zonder dat belangrijke onderdelen kunnen beschadigen.

 

Mocht je de voorkeur geven aan een universele ontkalker die je bijvoorbeeld ook kunt gebruiken voor je filterkoffie apparaat en waterkoker, dan is onze Eccellente snelontkalker een aanrader. Deze vloeibare ontkalker is eveneens op basis van citroenzuur en dus veilig voor het ontkalken van je Philips Senseo.

 

Behalve Philips ontkalker leveren wij ook alle andere producten die je nodig hebt voor het onderhoud van je Senseo. Hierbij kun je denken aan Philips waterfilters en Philips reinigingsproducten voor het verwijderen van koffievet en koffieresten. 

 

Hoe kan ik het beste mijn Philips Senseo koffieapparaat ontkalken?

 

Je Senseo van Philips ontkalken is een fluitje van een cent! Je vult een kan met een liter water en de helft van de vloeibare ontkalker. Dit mengsel giet je in het waterreservoir (tot de maximumaanduiding). Zet een lege kan onder de tuit, schakel de Senseo in en druk op de knop zoals je dat doet als je koffie zet. Herhaal dit proces tot het waterreservoir leeg is en herhaal de ontkalkingscyclus. Vervolgens laat je het apparaat nog twee keer helemaal doorlopen met schoon water. Daarna kun je weer genieten van een lekker bakje Senseo!

Lees meerLees minder