Alternatieve Philips ontkalkers

5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Regelmatig je koffiemachine ontkalken is niet alleen belangrijk om de levensduur van het apparaat te verlengen, maar ook om de authentieke smaak van je koffie te behouden. Wist je overigens dat de garantie op je koffiemachine kan komen te vervallen wanneer je het apparaat niet periodiek ontkalkt? Dat wil je natuurlijk voorkomen! Bij Eccellente bestel je gemakkelijk de juiste ontkalkers voor jouw koffiemachine online. Heb je een Philips Seaco koffieapparaat? Daarvoor bieden wij naast de originele Philips ontkalker ook een voordelig Saeco ontkalker alternatief.

 

Welke Saeco ontkalker is de goedkoopste?

Als je koffieapparaat intensief gebruikt wordt en het water in jouw woonplaats relatief hard is, moet je vaker ontkalken. En dan kunnen de kosten van ontkalkingsmiddelen al snel oplopen. De originele Saeco ontkalker is de goedkoopste niet, maar gelukkig kun je bij ons terecht voor een heel betaalbaar alternatief.

 

Onze alternatieven voor Saeco ontkalkers

Als je behoefte hebt aan een voordelig Saeco ontkalker alternatief, dan vind je bij Eccellente ongetwijfeld wat je zoekt. Voor de Philips Saeco koffiemachines bieden wij een vloeibare snelontkalker op basis van melkzuur. Het is een zeer geconcentreerd product dat net zo effectief werkt maar minder water bevat dan ontkalkers van andere merken. Hierdoor heb je veel minder vloeistof nodig voor een complete ontkalkingsbeurt en gaat het product dus langer mee. En je geliefde Saeco koffiemachine ook!

Behalve Saeco ontkalkers kun je ook voordelige ontkalkers voor koffieapparaten van andere fabrikanten bij ons bestellen. Zo hebben we voor de koffieapparaten van het Zwitserse merk Jura bijvoorbeeld een heel betaalbaar Jura ontkalkingstabletten alternatief.

 

Saeco ontkalker alternatief bestellen bij Eccellente

Bij Eccellente vind je alles dat je nodig hebt voor het ontkalken van jouw Saeco apparaat. Bestellen is met een paar muisklikken geregeld! Bestel je voor een bedrag van €40 of meer, dan verzenden wij je pakket helemaal gratis. En omdat al onze producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen we de bestellingen die voor 23:59 geplaatst zijn dezelfde dag nog versturen. Heb je vragen over onze ontkalkers of over de reiniging en het onderhoud van je Saeco apparaat? Neem gerust even contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord!

Lees meer Lees minder