2 Artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Koffiemachine Ontkalkingstabletten - 6 stuks

€9,95 €5,75

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

€19,95 €14,95

Alternatieve JURA ontkalkingstabletten

Om je kostbare JURA machine in topconditie te houden is het ontkalken hiervan erg belangrijk. Een ophoping van kalk zorgt ervoor dat de levensduur van je koffie- of espressomachine verminderd wordt. Kalk hoopt zich op in de leidingen en de boiler van je apparaat. Wanneer deze ophoping dusdanig groot vormt kunnen er verstoppingen ontstaan. Uiteindelijk gaat dit voor schade zorgen in je JURA apparaat.

Om dit te voorkomen hebben wij de perfecte alternatieve producten om je JURA machine op een goedkope en effectieve manier te ontkalken. Maak kennis met de Eccellente ontkalkingstabletten! Eccellente ontkalkingstabletten zijn voordelig en zeer effectief bij het ontkalken van jou JURA apparaat. 

Daarnaast hebben wij ook een premium ontkalker genaamd Mr. Taylor. Mr. Taylor is één van de eerste ontkalkers die ook écht goed voor het milieu is. Het product is op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren gebaseerd, die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. Een perfecte keus dus voor je JURA apparaat.

Lees meerLees minder