Philips Saeco ontkalkers

Keuzehulp
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Met Philips Saeco koffiemachines zet je koffie als een professionele barista! Maar net als elk ander koffieapparaat heeft ook je Saeco zo nu en dan wat onderhoud nodig. Gelukkig kun je alle onderhoudsproducten, inclusief Saeco ontkalkers, heel gemakkelijk online bestellen via Eccellente.

Voor jouw Philips Saeco ontkalkers ben je op Eccellente op het juiste adres! Eccellente verkoopt al vele jaren ontkalkers voor Philips Saeco. Voor elk type apparaat van Philips Saeco hebben wij ontkalkers in het assortiment. Zowel de originele ontkalkers van Saeco als ons eigen merk Eccellente Saeco ontkalkers. Heeft jouw Saeco machine een melksysteem? Geen probleem! Melksysteem reinigers hebben wij ook in alle vormen en maten. Neem een kijkje in ons volledige Philips Saeco assortiment!

 

Waarom moet ik mijn Philips Saeco apparaat ontkalken?

Het leidingwater in Nederland is over het algemeen “hard”, dit betekent dat er veel kalk in het water zit. Hoewel het drinkwater van uitstekende kwaliteit is, kan kalk schadelijk zijn voor je Philips Saeco apparaat. Wanneer je water verwarmt laat dit los in de leidingen en verwarmingselementen in je Saeco apparaat. Hierdoor kunnen er verstoppingen ontstaan in je apparaat en uiteindelijk ook schade. Dit los je op door een ontkalker te gebruiken, dit kan een Saeco ontkalker zijn van Philips Saeco zelf, maar ook een Seaco ontkalker zijn van ons huismerk Eccellente. Ons advies is bij veel gebruik van je Saeco apparaat om elke 2 maanden een ontkalkingsbeurt te doen met een toebehorende Saeco ontkalker. Wanneer je dit doet zorg je ervoor dat je machine in topconditie blijft en dat je er nog vele jaren van kunt genieten.

 

Ons assortiment Saeco ontkalkers

Voor het efficiënt ontkalken van Saeco apparaten kun je gebruik maken van de Saeco vloeibare ontkalker. Dit product is gemaakt op basis van melkzuur en speciaal ontwikkeld voor Philips Saeco espressomachines. Als alternatief kun je kiezen voor onze voordelige Eccellente melkzuur ontkalker. Dit product is speciaal ontwikkeld voor espressomachines van Delonghi, Philips, Saeco en Sarista, Magimix en Nespresso maar kan ook prima gebruikt worden voor het ontkalken van filterkoffie machines en waterkokers.

Naast Saeco ontkalkers leveren wij ook andere producten op het gebied van Saeco onderhoud. Hierbij kun je denken aan Saeco cappuccino reinigerSaeco waterfilters en Saeco reinigingsproducten. Wil je het meteen goed aanpakken? Bestel dan een Philips Saeco onderhoudskit! Deze set bevat ontkalkers, waterfilters, ontvettingstabletten en smeermiddel. Van ons eigen merk is overigens ook een onderhoudsset voor Saeco verkrijgbaar!

 

Ik moet wel heel vaak mijn Saeco ontkalken, hoe komt dat?

Merk je dat je heel vaak bezig bent met je Saeco schoonmaken en ontkalken? Dan kan het zijn dat het leidingwater in jouw woonplaats hard is – oftewel, dat het relatief veel kalk bevat. In dat geval moet je dus vaker ontkalken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een waterfilter te gebruiken. Daarmee filter je de kalk uit het water voordat het je Saeco apparaat ingaat, waardoor de kalkvorming in het apparaat aanzienlijk verminderd en je dus veel minder vaak hoeft te ontkalken.

Als je gebruik maakt van een waterfilter en je machine geeft alsnog vaak aan dat er ontkalkt moet worden kun je bij volautomatische Philips Saeco machines de waterhardheid vaak ook aanpassen. Kijk in de handleiding van je machine hoe je dit kunt doen.

 

Ontkalker Saeco bestellen bij Eccellente

Eccellente levert alles dat je nodig hebt voor het ontkalken van Saeco apparaten. Je profiteert daarbij van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €40, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot Saeco ontkalkers of Saeco onderhoud in het algemeen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 058 581 2045. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder