Krups ontkalkingsproducten

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Krups koffieapparaten worden met de grootste passie ontworpen. Elk detail telt! En dat merk je aan de heerlijke smaak van je Krups koffie. Om te zorgen dat die smaak behouden blijft, is het belangrijk om regelmatig Krups ontkalker te gebruiken. En daarvoor ben je bij Eccellente aan het goede adres.

 Eccellente is al jaren specialist op het gebied van onderhoudsartikelen voor Krups. In ons assortiment vind je alle onderhoudsproducten voor Krups die je nodig hebt. Heb je vragen over het onderhoud voor je Krups apparaat? Schroom niet om één van onze experts te vragen.

 

Ons Krups ontkalker assortiment

Eccellente biedt verschillende producten voor het ontkalken van Krups espressomachines. Zo leveren we bijvoorbeeld Krups ontkalkingspoeder op basis van citroenzuur. Deze Krups ontkalker is geschikt voor Krups Espresseria, Orchestro, Artese, Dolce Gusto en Nespresso apparaten.

In plaats van Krups ontkalkingspoeder kun je eventueel ook onze voordelige Eccellente snelontkalker gebruiken. Dit product is namelijk geschikt voor alle merken koffieapparaten.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor andere producten op het gebied van Krups onderhoud. Zo kun je onder andere Krups reinigingsproducten en een Krups waterfilter bestellen.

 

Is Krups ontkalken echt nodig?

Ja, dat is het zeker! Hoewel het leidingwater in Nederland van een hele goede kwaliteit is, bevat het wel veel kalk. Kalk is niet schadelijk voor je gezondheid, maar wel voor je water verbruikende apparaten. Dus ook voor je Krups espresso machine! De kalk zet zich geleidelijk aan af tegen de binnenzijde van het apparaat. Als je daar niets aan doet, zal de kalkaanslag dusdanig verergeren dat het apparaat kapot kan gaan. Omdat dit te voorkomen raden onze experts aan regelmatig je Krups apparaat te ontkalken met een ontkalker voor Krups. Bij intensief gebruik raden wij aan om elke 2 maanden je Krups apparaat te ontkalken. Gebruik je je apparaat minder vaak? Ontkalk in dat geval je apparaat elke 3 maanden om de optimale gezondheid van je apparaat te waarborgen.

Maakt jouw Krups apparaat gebruik van een waterfilter? Dan is ontkalken nog minder vaak van toepassing. Met het gebruik van een waterfilter is ontkalken om 6 maanden van toepassing. Het waterfilter dat je gebruikt voor je Krups apparaat is het Krups Claris F088 waterfilter, dit waterfilter is er ook van ons eigen merk Eccellente. Het Ecccellente Krups waterfilter is extra voordelig en van hoogwaardige kwaliteit!

 

Waar kan ik mijn Krups apparaat mee ontkalken?

Je Krups apparaat kan ontkalkt worden met een ontkalker geschikt voor Krups. Voor Krups raden wij aan om een ontkalker te gebruiken op basis van citroenzuur. De Krups F054 ontkalking [/krups-ontkalking-f054.html] is de originele ontkalker van Krups. In deze ontkalker zitten 2 zakjes van 40 gram en kun je 2 volledige ontkalkingsbeurten mee uitvoeren.

Onze eigen Eccellente Anticalc snelontkalker voor Krups is uitstekend geschikt om je Krups apparaat grondig te ontkalken. Deze set bestaat uit 2 flesjes van 100ml. Ook hiermee kun je 2 volledige ontkalkingsbeurten doen. De Eccellente ontkalker voor Krups is voordeliger en heeft dezelfde werking als origineel.

 

Krups ontkalker bestellen bij Eccellente

Krups ontkalker bestellen? Dat is zo geregeld bij Eccellente! Als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, kun je morgen al aan de slag met je apparaat van Krups schoonmaken. Bovendien versturen wij je bestelling bij besteding vanaf €40 helemaal gratis. Achteraf toch de verkeerde Krups ontkalkingstabletten besteld? Dan kun je deze gewoon retour sturen; je hebt bij ons namelijk 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over Krups schoonmaken of ontkalken, bel dan even met onze klantenservice op nummer 058 581 2045.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

 

Lees meer Lees minder