MR TAYLOR Koffiepakket 2

MR TAYLOR Koffiepakket 2

MR TAYLOR Biologisch koffiepakket:
2x MR TAYLOR Coffee Beans Single Origin Nicaragua – 250 gram
1x MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Lees meer
43,85 34,85
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

MR TAYLOR Biologisch koffiepakket bestaat uit:
- 2x MR TAYLOR Coffee Beans Single Origin Nicaragua – 250 gram
- 1x MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

 

Mr. Taylor Coffee Beans

✨100% arabica | ☘️Rainforest Alliance | ☕Zachte espresso, romige cappuccino, milde koffie. | ➡️Intensiteit: 5/10.

Onze Single Origin koffiebonen uit Nicaragua zorgen voor een makkelijk drinkbare romige koffie met een heerlijk zuivere afdronk! Onze voorkeur met de Mr Taylor koffiebonen gaat uit naar cappuccino of espresso. Als gewone koffie zijn de bonen mild en hebben tegelijk een volle body waarin verschillende smaken te ontdekken zijn.

Onze koffiebonen hebben het UTZ Certified keurmerk en het Rain Forest Alliance label.

 

Mr. Taylor Biologische snelontkalker

Mr. Taylor is de eerste koffiemachine ontkalker die volledig biologisch afbreekbaar is. Het product is op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren gebaseerd, die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. Je kunt de snelontkalker veilig gebruiken in alle merken koffie en espressomachines.

De flesjes zijn gemaakt van oude PET-flessen waardoor de kleur van de flessen ook licht kunnen verschillen, afhankelijk van het materiaal waarmee het gemaakt is. De verpakking is van gerecycled papier gemaakt. Als je deze materialen ook weer in de juiste bak doet, zullen ze nogmaals een tweede leven krijgen. Kortom van flesje, verpakking tot aan de ontkalker zelf, alles is volledig biologisch afbreekbaar.

In een flacon zitten 5 doseringen, het product is daarom geschikt om 5 keer mee te ontkalken. Het is zelfs zo dat als je de ontkalker na gebruik opvangt in een bak, je deze nog een keer kunt gebruiken in bijvoorbeeld je waterkoker. Mr. Taylor is geschikt voor alle merken koffiemachines.

Naam Koffiepakket 2
Merk MR TAYLOR
Artikelcode E0646
SKU E-0646
EAN 8720682980873

Instructies Mr. Taylor Biologische Ontkalker

Voordat je gaat ontkalken pak je de beschrijving van jouw koffiemachine bij de hand. Hier staat precies beschreven hoe je de koffiemachine moet ontkalken, dit kan per type en merk verschillen. Je doet 50ml Mr. Taylor snelontkalker in je waterreservoir en vult dit aan met schoon water tot aan de maximale streep. Vervolgens laat je het ontkalkingsprogramma van de machine lopen.

De vloeistof van Mr. Taylor snelontkalker heeft een rode kleur, zodat u na het ontkalken goed kan zien of je nogmaals moet doorspoelen. Als het water nog een rode gloed heeft, is nog niet alle vloeistof verdwenen en moet je nogmaals spoelen. Daarnaast laat Mr. Taylor snelontkalker zien wanneer de vloeistof geen kalk meer kan opnemen. De rode kleur wordt geel als de vloeistof aan zijn taks zit. De vloeistof wordt nog niet na één keer gebruiken geel. Je kunt dus prima de verdunde vloeistof gaan opvangen en nogmaals gebruiken.