MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

Biologisch ontkalker voor premium espressomachines zoals Jura. Biologisch afbreekbaar en duurzaam. Best geteste ontkalker.
Lees meer
19,95 14,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud
250 ml Biologische Snelontkalker voor 5 keer ontkalken

Als trotse bezitter van een exclusieve goede koffiemachine wil je dagelijks genieten van een overheerlijk kopje koffie. Een momentje rust, een momentje voor jezelf. Onderhoud je koffiemachine goed, zodat de koffie elke dag weer van topkwaliteit is en jouw machine veel langer mee gaat. Bescherm en onderhoud je koffiemachine met de biologische snelontkalker van Mr. Taylor. Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk en biologisch product en heeft geen chemische basis zoals vele andere ontkalkers dat hebben. Hoewel de fabrikant vaak adviseert om eigen merken, zoals het merk van de koffiemachine te gebruiken, is Mr. Taylor een uitstekend alternatief voor alle type en merken koffiemachines. Mr. Taylor snelontkalker is uitvoerig getest en verbeterd om zo tot de best getest snelontkalker te worden.

Goed voor het milieu
Mr. Taylor is één van de eerste ontkalkers die ook écht goed voor het milieu is. Het product is op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren gebaseerd, die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

De flesjes zijn gemaakt van oude PET-flessen waardoor de kleur van de flessen ook licht kunnen verschillen, afhankelijk van het materiaal waarmee het gemaakt is. De verpakking is van gerecycled papier gemaakt. Als je deze materialen ook weer in de juiste bak doet, zullen ze nogmaals een tweede leven krijgen.

Ontkalken?
In Nederland loopt er hard water door onze leidingen. Hoe harder het water, hoe meer kalk er ontstaat bij het opwarmen van dat water. Zo ook in jouw koffiemachine. Kalk hecht zich aan de leidingen en de boiler, waardoor het kapot kan gaan. Regelmatig ontkalken van jouw koffiemachine is daarom zeker aan te raden, ook als je een waterontharder in huis heeft. Met Mr. Taylor snelontkalker zorg je dat de koffie altijd op smaak blijft en de machine langer mee gaat.

Als beste getest
Mr. Taylor snelontkalker kwam als beste uit de kalktest. Nieuwsgierig naar de test en het resultaat? Bekijk deze video

 
 
Naam Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Merk MR TAYLOR
Artikelcode EMRT01
SKU E-0538
EAN 7444754035070
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Instructies

Voordat je gaat ontkalken pak je de beschrijving van jouw koffiemachine bij de hand. Hier staat precies beschreven hoe je de koffiemachine moet ontkalken, dit kan per type en merk verschillen. Je doet 50ml Mr. Taylor snelontkalker in je waterreservoir en vult dit aan met schoon water tot aan de maximale streep. Vervolgens laat je het ontkalkingsprogramma van de machine lopen.

De vloeistof van Mr. Taylor snelontkalker heeft een rode kleur, zodat u na het ontkalken goed kan zien of je nogmaals moet doorspoelen. Als het water nog een rode gloed heeft, is nog niet alle vloeistof verdwenen en moet je nogmaals spoelen. Daarnaast laat Mr. Taylor snelontkalker zien wanneer de vloeistof geen kalk meer kan opnemen. De rode kleur wordt geel als de vloeistof aan zijn taks zit. De vloeistof wordt nog niet na één keer gebruiken geel. Je kunt dus prima de verdunde vloeistof gaan opvangen en nogmaals gebruiken.

4.55 sterren op basis van 14 beoordelingen

Prachtige verpakking. Moet het product zelf nog gebruiken.
Over onzinnige reviews gesproken.

Door van der Wijst op 10-12-2023

Zojuist ontkalkt.
Ging goed.
Verder nog geen resultaat.

Door Fred op 27-05-2023

De biologische snelontkalker is makkelijk in gebruik. Hij doet zijn werk goed en geeft mij het gevoel iets minder " giftig" bezig te zijn.

Door Mechthild op 25-04-2023

Zeer tevreden over

Door Gemma op 23-04-2023

Makkelijker dan tabletten, omdat het al vloeistof is. Dus minder werk en tijd.

Door Kees op 02-01-2023

Producten zijn OK!
Klantvriendelijkheid en flexibiliteit zijn prima! Dus bestellen bij dit bedrijf is zeker de moeite waard!

Door Matthijs op 14-07-2022

Ik heb dit product nu 1 keer gebruikt, en dat ging goed.

Door Henk op 30-04-2022

Doordat het product biologisch en zeer effectief is en ook de verpakking van gerecycled kunststof is dit echt een aanrader voor het ontkalken. Top

Door Eric op 10-01-2022

Voorheen Durgol gebruikt nu overgestapt op de biologische snelontkalker. Werkt echt super, snel ontkalken, schuimt niet. Zelfs de gebruikte ontkalker uit de expresso machine in de waterkoker gedaan en deze werd ook nog schoon.
Kortom aanrader.

Door Richard op 10-12-2021

OP basis van review gekocht moet ik nog testen of dit beter is

Door M op 05-12-2021

Ik schat dat de inhoud van het flesje 250ml is. Dit wordt niet vermeld in de beschrijving. Een literprijs van €60 vind ik erg duur.

Door Fred Steketee op 16-10-2021

Inmiddels toe aan het derde flesje Mr. Taylor. Bevalt erg goed we gebruiken het voor onze Sage koffiemachine. Elke keer na het gebruik smaakt de koffie nog beter! Leuk is ook dat er in elk doosje Mr. Taylor een leuk presentje zit

Door Corné van Willigen op 03-09-2021

Beter dan de Jura ontkalker. Ik heb liever de mr taylor ontkalker voor mijn Jura espressomachine dan de originele Jura ontkalker! Deze werkt sneller en beter! Ciao

Door Johan Tjepkema op 20-04-2021

Prima ontkalker !. Prima !

Door Annemiek op 10-10-2020

Bundel producten

Mr. Taylor Koffie Deal
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
23,91 24,90 Toevoegen