WMF melksysteemreinigers

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Hoe belangrijk het reinigen van melkleiding in je espressomachine is wordt door veel mensen onderschat. Maar melk is de meest voedzame bron voor bacteriën in je koffiemachine, dus ook erg belangrijk. Reinig dus na iedere keer je melkleidingen of melkopschuimer. Het handige aan de melkreiniger van WMF is dat de fles een speciale bovenkant heeft. Zoals je op de foto kunt zien zit er een kleine maatbeker aan de bovenkant van de fles, als je in de fles knijpt gaat er reinigingsvloeistof naar boven. Knijp net zo lang totdat je de gewilde hoeveelheid hebt!

 

Kan ik ook mijn melkopschuimer schoonmaken met de melkreiniger van WMF?

Je kunt met 15-30 ml  melkreiniger en 500 ml water of een reinigingstablet de vetten en bacteriën uit je melkkan verwijderen. Maar heb je echt aangekoekte resten in je melkopschuimer dan kun je dit het beste met een zachte doek en warm water verwijderen. Doe dit nooit met een schuurspons, dan kun je de antiaanbaklaag kapot maken.

 

Hebben jullie ook een huismerk?

Ja! Wij hebben een huismerk, wij verkopen producten onder de naam ‘Eccellente’, dat is een goedkoper alternatief voor verschillende producten en merken. Als een product een goedkoper alternatief heeft staat de link naar het alternatief vaak boven de productbeschrijving! Ook hebben we bij veel producten een vaste lage prijs!

 

Ons assortiment WMF producten bij Eccellente!

Wij verkopen naast de WMF melkreiniger ook andere producten van WMF! Heb je last van kalk in je koffiemachine? Kijk dan eens bij al onze WMF ontkalkers! De WMF reinigingstabletten zorgen ervoor dat alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich in de onderdelen van je espressomachine bevinden worden verwijderd! Ook kun je hiermee je thermoskan en koffiepot reinigen! Vind je dat je te vaak je WMF espressomachine moet ontkalken? dan komt dat waarschijnlijk doordat het water ‘te hard’ is, dat houdt in dat er meer kalk in je water zit. Hiervoor kun je het beste een WMF waterfilter gebruiken! Wij verkopen het WMF waterfilter voor onder andere de WMF 500, 800 en 1000 Pro.

Lees meer Lees minder