SOLIS

5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Heb je last van kalk in je koffiemachine? Kijk dan eens bij al onze Solis ontkalkers! Wij verkopen vloeibare ontkalkers. De Solis reinigingstabletten zorgen ervoor dat alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich in de onderdelen van je espressomachine bevinden worden verwijderd! Ook kun je hiermee je thermoskan reinigen! Vind je dat je te vaak je Solis espressomachine moet ontkalken? Dat komt waarschijnlijk doordat het water ‘te hard’ is. Dat houdt in dat er meer kalk in je water zit. Hiervoor kun je het beste een waterfilter gebruiken! Wij verkopen het Eccellent Solis Claris waterfilter voor Solis koffiemachines!

 

Koop je Solis producten bij Eccellente! Je profiteert daarbij van aantrekkelijke voordelen, zoals gratis verzending bij besteding vanaf €50, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben over Solis onderhoud neem dan gerust contact op via de chat of via ons telefoonnummer.

 

Speciale Solis reinigingstabletten

 

Solis is in 3 sectoren gespecialiseerd: Keuken, Beauty & Wellness en Klima. Solis heeft een ander bijzonder product in hun assortiment, Solis verkoopt een speciale koffiebonenmaler reinigers genaamd Solis Grindz. Dit zijn kleine reinigingstabletten in de vorm van koffiebonen, deze gebruik je exact hetzelfde als de normale koffieboon. Let wel op, dit product is alleen te gebruiken voor koffiebonenmalers, dus niet de normale espresso- of koffiemachine.

 

Koffiemachines van Solis moeten goed onderhouden worden, kijk daarom bij de Solis ontkalkers, reinigingsmiddelen of melksysteemreiniger van Solis om al jouw onderhoudsproducten te verzamelen!

 

Geschiedenis van Solis

 

Solis is sinds de oprichting meer dan 100 jaar geleden, haar gedachtegoed en handelswijze altijd trouw gebleven. Met als doel het leven van de consument stijlvol te verrijken door middel van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, die tegelijkertijd ook eenvoudig en efficiënt zijn. Het is een Zwitsers merk met oa. Solis espressomachines, opgericht in 1908 en sinds 2002 vertegenwoordigd in Nederland. De ontkalking en reiniging zijn speciaal ontwikkeld voor de Solis espressomachines, daarnaast zijn ze ook te gebruiken in andere merken koffiemachines.

 

Regelmatig onderhoud van je koffiemachine

 

Heb je weleens dat je koffie anders smaakt dan normaal of dat er minder koffie uit je machine komt? Dan komt dit waarschijnlijk doordat er kalkvorming, vetten en andere bacteriën in je machine zitten. De oplossing is erg simpel, snel je espressomachine ontkalken en reinigen! Vaak is het goed genoeg als je dit één keer doet, maar heb je het langer dan 2 maanden niet gedaan doe dan voor de zekerheid een tweede keer.

Lees meer Lees minder