SAECO

7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Saeco onderhoudsproducten

Saeco maakt erg waardevolle espressomachines die erg lang mee gaan. Onderhoud is hiervoor de sleutel! Neem daarom eens een kijkje bij de Saeco ontkalkers, reinigers van Saeco, Saeco waterfilters en de melksysteemreiniger van Saeco voor het complete onderhoud! Drink je veel koffie of koop je graag slim in? Kijk dan eens bij de voordeelpakketten van Saeco. In de pakketten zitten alle producten die je nodig hebt maar dan voordeliger!

Onderhoud je espressomachine regelmatig om de machine in een TOP conditie te houden. Door het ontkalken en reinigen zorg je dat je espresso, cappuccino, latte of gewone koffie altijd heerlijk smaken. Daarnaast kan je een waterfilter gebruiken als het water in je woonplaats veel kalk bevat. In deze categorie vind je alle onderhoudsartikelen voor de Philips Saeco espressomachine. 

 

Geschiedenis van Saeco

Saeco begon als klein bedrijf in het Italiaanse plaatsje Gaggio Montano. Saeco is het eerste bedrijf dat het ‘bean-to-cup’ ontwikkelde, dit houdt het volledig automatisch systeem voor het zetten van een kopje koffie in. Sinds Saeco in 2009 met Philips gefuseerd is zijn ze een globale speler geworden met een groot aanbod van koffiemachines.

Lees meer Lees minder