MR TAYLOR

10 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Met een vuile machine kun je geen lekkere koffie zetten. Het enige wat in de weg staat tot goede koffie is een kleine onderhoudsbeurt, dit is ontzettend simpel! Koop de beste producten en proef direct het verschil! Een groot voordeel van de Mr. Taylor ontkalker is dat de ontkalkingsvloeistof rood is, hierdoor zie je direct of er na het ontkalken nog een rode gloed in het water zit. Mocht dit zo zijn, spoel nogmaals door en je weet zeker dat je geen ontkalker drinkt. Bestel direct onze beste ontkalker in ons assortiment.

 

Waarom moet je Mr. Taylor producten gebruiken?

 

Om te bewijzen dat de vloeibare ontkalker van Mr. Taylor het beste werkt hebben we de proef op de som genomen. Er zijn 3 verschillende ontkalkingsproducten getest, de Jura ontkalkingstablet, Durgol vloeibare ontkalker en de Mr. Taylor vloeibare ontkalker. Een nadeel van een ontkalkingstablet is dat het een tijd duurt voordat het tablet compleet opgelost is. Toen het Jura tablet compleet opgelost was werd er bij iedere merk ontkalker kalk toegevoegd, zowel bij de Mr. Taylor als de Durgol vloeibare ontkalker was de kalk binnen 1 minuut weg, Jura deed er langer over. Een groot voordeel van de Mr. Taylor ontkalker is dat de ontkalkingsvloeistof rood is, hierdoor zie je direct of er na het ontkalken nog een rode gloed in het water zit. Mocht dit zo zijn, spoel nogmaals door en je weet zeker dat je geen ontkalker drinkt.

 

Daarnaast is de Mr. Taylor ontkalker een eerlijk product, 10% van de prijs geven wij aan een goed doel. De Mr. Taylor ontkalker bestaat uit producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook de verpakking bestaat uit gerecyclede producten. De fles is gemaakt van oude petflessen en de doos en etiket zijn gemaakt van oud papier.

 

Ben je benieuwd naar de Mr. Taylor ontkalker? Bekijk onze ontkalker dan hier!

 

Mr. Taylor producten kopen bij Eccellente!

 

Velen waren je al voor, dagelijks verkopen wij veel Mr. Taylor producten aan onze klanten! Van veel klanten horen wij dat zij erg blij zijn met de goede werking hiervan.  

 

Buiten de goede werking van Mr. Taylor producten is het bestellen ook erg simpel! Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Heb je toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze Mr. Taylor producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045 of via de chat!

Lees meer Lees minder