WMF waterfilters

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

WMF Waterfilter

19,95 17,95

Jij wilt toch ook dat je WMF espressomachine zo lang mogelijk goed is én de lekkerste koffie maakt? Samen zorgen wij daarvoor! Wij leveren de WMF waterfilter voor je koffiemachine en jij levert de arbeid, zo onderhouden wij samen jouw waardevolle WMF koffiemachine!

 

Wat is kalk en hoe voorkom je het?

 

Kalk is dus CaCO3 ofwel calciumcarbonaat. Het wordt gevormd in een evenwichtsreactie, vooral tijdens het verwarmen van hard water. Hoe hoger de waterhardheid, des te meer kalkaanslag-vormende deeltjes zich in het water bevinden. Om kalkafzetting in je waardevolle espressomachine te voorkomen kun je in eerste instantie doen om een waterfilter te gebruiken! Het waterfilter houdt een groot gedeelte van de kalk tegen maar laat altijd een beetje door, dit moet later verwijderen door je machine te ontkalken. 

 

WMF assortiment bij Eccellente!

 

Wij verkopen veel producten van WMF, denk bijvoorbeeld aan de reinigingstabletten die je WMF espressomachine vet en bacterievrij houden. WMF ontkalkers, die ervoor zorgen dat de leidingen in je WMF koffiemachine kalkvrij zijn en dus goed doorlopen. Waterfilters van WMF, die de koffiesmaak zo lekker mogelijk maken en de melksysteemreiniger van WMF die alle bacteriën uit je melkleidingen haalt!

 

WMF waterfilters bestellen bij Eccellente!

 

WMF waterfilters bestellen bij Eccellente is heel snel en gemakkelijk. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Onverhoopt toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze WMF waterfilters of over onze andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Lees meer Lees minder