Neff waterfilters

Keuzehulp
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het Duitse bedrijf Neff specialiseert zich al ruim 135 jaar in het ontwikkelen van keukenapparatuur, waaronder ook koffiemachines. Als je in het bezit bent van een Neff koffiemachine dan ben je hier ongetwijfeld heel tevreden mee. Om de heerlijke smaak van je Neff espresso te behouden is het wel belangrijk om het apparaat regelmatig te ontkalken. Dit kun je het beste doen met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor Neff onderhoud. Bij Eccellente kun je deze gewoon online bestellen.

 

Hoe belangrijk is onderhoud voor mijn Neff espressomachine?

 

Je Neff koffiemachine goed onderhouden is van groot belang! Zo verleng je de levensduur van je Neff espressomachine en zorg je ervoor dat de koffiesmaak van je Neff koffiezetapparaat het beste is en blijft! Bij slecht onderhoud komt vuil direct door het waterreservoir in je Neff espressomachine. Het vuil hecht zich binnenin de leidingen en het overgebleven gedeelte belandt in je koffie, daarom is het voor zowel je eigen gezondheid als de machine beter dat deze goed onderhouden wordt.

 

Naast de waterfilters vervangen moet je natuurlijk ook regelmatig je Neff machine ontkalken en reinigen, kijk daarom eens bij de Neff ontkalkers. en Neff reinigingsmiddelen! Ook is er voor Neff een Neff voordeelpakket waar zowel de vloeibare ontkalker als de reinigingstabletten in zitten van Neff!

 

Hoe vaak moet ik mijn Neff waterfilter vervangen?

 

Hoe vaak je je Neff waterfilter moet vervangen is afhankelijk van een aantal factoren. Als de waterhardheid bij jou in de buurt hoog is moet zit er meer kalk in het water en moet je hem vaker vervangen. Ook als je gemiddeld veel koffie drinkt moet je het waterfilter vaker vervangen. Gemiddeld gezien moet je je Neff waterfilter eens per maand vervangen om te kunnen genieten van de lekkerste koffie! 

 

Neff waterfilters bestellen bij Eccellente!

 

Heb je de juiste Neff waterfilter voor jouw espressomachine gevonden? Dan is bestellen zo geregeld! Je profiteert bij Eccellente van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €40 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 besteld, heb je je Neff onderhoudsproduct de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over het gebruik van je Neff waterfilter of onderhoud in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Lees meer Lees minder