Krups waterfilters

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Krups koffieapparaten worden met de grootste passie ontworpen. Elk detail telt! En dat merk je aan de heerlijke smaak van je Krups koffie. Om te zorgen dat die smaak behouden blijft, is het belangrijk om regelmatig Krups ontkalker te gebruiken. En daarvoor ben je bij Eccellente aan het goede adres.

 

Welke voordelen heeft een Krups waterfilter?

 

Door het gebruik van een Krups waterfilter hoef je nauwelijks nog je Krups espressomachine schoon te maken. Dit komt omdat een Krups waterfilter chloor en kalken uit het water filtert wat anders in je koffiemachine of lichaam terecht zou komen. Daarnaast is het ook erg goed voor de machine dat er minder kalk door gaat, kalk kan de levensduur van je Krups machine namelijk erg verkorten. 

 

Krups assortiment bij Eccellente!

 

Krups waterfilters zijn erg gemakkelijk te bestellen bij Eccellente! Wij verkopen verschillende soorten onderhoudsartikelen. Neem ook eens een kijkje bij de Krups ontkalker en reiningstabletten van Krups.

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

 

Als je Krups onderhoudsproducten voor je espressomachine van Krups besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL, DHL en Active Ants die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:30 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track and Trace.

Lees meerLees minder