Verzending & Bezorging

 

 

Verzendkosten

Bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden binnen Nederland en België. Heb je voor minder dan €50 in je winkelmandje, dan worden er bezorgkosten in rekening gebracht.

Bestemming: Kosten:

Nederland

Bestellingen vanaf €50,00 - gratis,
Bestellingen tot €50,00 - €2,95 verzendkosten.

België

 

Gratis vanaf 50 euro, anders 4,95 euro.

Europa zone 1, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden

 

9,95 euro.

Europa zone 2, Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

 

14,95 euro.

Europa zone 3, Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

19,95 euro.
 

 

Status van je bestelling

Uiteraard blijf je graag op de hoogte van de status van jouw bestelling. Hoe we dit doen? Nou zo:

 

Je bestelling...: Je ontvangt...
is bij ons binnen gekomen. de bestelbevestiging per e-mail met de factuur als pdf. (Controleer eventueel je SPAM map)
heeft ons magazijn verlaten. de verzendbevestiging per e-mail met de (eventuele) Track & Trace code.
 

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Iets bestellen is leuk, iets krijgen is nog leuker! Wanneer je jouw bestelling precies ontvangt zie je in de onderstaand overzicht.

 

Voor 23:30 besteld op* 1e bezorgpoging op
maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
zaterdag & zondag maandag

 

* Uitzondering: Het kan voorkomen dat je bestelling met brievenbuspost verzonden wordt. Doordat de brievenbuspost eerder wordt opgehaald dan de paketten kan het zijn dat kleine bestellingen na 22:00u een dag langere levertijd hebben. Brievenbuspost wordt daarnaast niet op maandag bezorgd. Bij brievenbuspost (DHL Parcel en Bpost) worden de kleine producten in een stevig brievenbusdoosje gedaan. Het voordeel is dat het beter voor het milieu is en je niet thuis hoeft te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen doordat het in de brievenbus past.

 

 

Track & Trace

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, volg je met de pakketcode de zending van jouw pakket op de website van DHL Parcel en Bpost. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kan je namelijk niet volgen via de website van PostNL. In dit geval staat er "brievenbuspost" als track & trace code.

 

 

Bestelling niet ontvangen?

Normaliter wordt je bestelling de volgende dag bij je aangeboden voor aflevering. Indien je bestelling als pakket is verstuurd kan je de status van je zending volgen met de track & trace code op de website van DHL Parcel en Bpost. Is je bestelling verstuurd als brievenbuspost, dan kan deze niet gevolgd worden. Je bestelling wordt met de normale briefpost bij je afgeleverd. Een enkele keer kan het voorkomen dat deze post enkele dagen vertraagd is. Heb je jouw bestelling na 7 dagen nog niet ontvangen? Dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen.