ECCELLENTE PROFESSIONAL Reinigingstabletten 100x 2gram

ECCELLENTE PROFESSIONAL Reinigingstabletten 100x 2gram

Reinig de zetgroep van je Professional koffiemachine met deze Eccellente reinigingstabletten.
Lees meer
19,90 17,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

100 tabletten van 2 gram
Reinig de zetgroep van je Professional koffiemachine met deze Eccellente reinigingstabletten. 


Omschrijving

Geschikt voor koffieapparaten merken: Melitta, Jura, WMF, Melitta, AEG, Bosch, DeLonghi, Franke, Miele, Saeco, Siemens, Solis en vele anderen espressomachines. Deze Eccellente Professional reinigingstabletten zijn geschikt voor volautomatische koffiemachines, halfautomatisch koffiemachines en espressomachines.

De reinigingstabletten van Eccellente zijn ideaal om je volautomatische koffieapparaat of koffiemachine helemaal schoon mee te maken. De aanslag zoals koffievetten en koffieolie zal volledig en hygiënisch worden verwijdert. Koffievetten en koffieolie zitten van nature in de koffiebonen. Deze worden in de koffiemachine afgezet in de zetgroepen, leidingen en filters. De afzettingen stollen en worden na verloop van tijd vies, het is belangrijk dat je dit regelmatig schoongemaakt.

De zeven en kiertjes kunnen verstop raken, hierdoor zullen de bewegende onderdelen in de zetgroep niet meer goed functioneren en kan de machine beschadigd raken. Het is daarom echt belangrijk dat je de zetgroep van je kostbare espresso machine regelmatig goed reinigt met geschikte reinigingstabletten. Deze Eccellente reinigingstabletten zijn 100% veilig te gebruiken in elk merk koffie machine.

 

Instructie

Het gebruik van de Eccellente reinigingstabletten zorgt voor het oplossen van koffieresten, verwijderen van koffievet en het wegspoelen van koffieoliën.

1) Leeg de lekbak en vul indien nodig het waterreservoir met vers water
2) Start het reinigingsprogramma van je koffieapparaat
3) Volg de instructies uit je handleiding of de stappen die je koffiemachine aangeeft

 

Bescherming

De Eccellente Professional reinigingstabletten zijn van hoogwaardige kwaliteit en helemaal veilig te gebruiken in jouw professionele koffieapparaat. De reinigingstabletten zijn licht van gewicht en beschadigen je espresso machine niet, ze hebben een zachte werking voor je onderdelen en gevoelige afdichtingen. 100% veilig in gebruik.

➢ Geproduceerd volgens EU richtlijnen
➢ Geurloos
➢ Hoge kwaliteit
➢ Langere levensduur van je espressomachine

 

Het alternatief voor dure schoonmaaktabletten

Je kunt de Eccellente reinigingstabletten gebruiken voor elke espresso machine die gereinigd wordt met reinigingstabletten. Wij bieden de reinigingstabletten aan in verschillende maten. Door de verschillende formaten is er voor iedere machine de juiste tablet beschikbaar.

Bij het kopen van reinigingstabletten is het afhankelijk van het aantal grammen. Dit moet hetzelfde of vergelijkbaar zijn met de originele merktabletten die door de fabrikant worden aanbevolen, zodat de aanslag optimaal wordt verwijderd. Volg de reinigingsinstructies in de gebruiksaanwijzing van uw machine.

 

Welk reinigingstablet heb ik nodig?

Kijk bijvoorbeeld in de handleiding van je machine welke tablets je volgens de fabrikant moet gebruiken. Deze tabletten hebben een gewicht, b.v. B. 1,2 g, 1,6 g, 2 g, 3 g, 3,2 g, 3,6 g. Gebruik dit als richtlijn - Indien je een tablet van 3,6 gram nodig hebt, dan kun je 2 Eccellente Pro tabletten gebruiken. 

- Gewicht: 2g
- Diameter: 1,8 cm
- Hoogte: 0,4 cm
- Optimaal alternatief voor DeLonghi 100 x 2g, Franke 100 x 2,3g, Melitta Cafina 200 x 2g


Bestel nu het voordelige alternatief van Eccellente!

 

Waarom moet je reinigingstabletten gebruiken?

➢ Krachtige reiniging van je koffieapparaat
➢ Betere smaak van je koffie
➢ Mooie crema laag
➢ Voorkomt bacteriën en nare geurtjes in je machine
➢ Koffieolie en koffieaanslag wordt volledig verwijderd
➢ Noodzakelijk voor de hoogste kwaliteit koffie

Bij uitstek geschikt voor volautomatische koffiemachines (volg hierbij de handleiding van je machine).

Opmerking

De Eccellente Professional reinigingstabletten hebben geen ontkalkend effect, gebruik hiervoor de Eccellente snelontkalker.

Naam Reinigingstabletten 100x 2gram
Merk ECCELLENTE Professional
Artikelcode 24718
SKU E-0625
EAN 8720682980651
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw