Severin reinigingstabletten

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Is je koffie kouder dan normaal? Of is het tweede kopje koffie dat je zet warmer dan de eerste? Dan duidt dit erop dat je espressomachine direct gereinigd moet worden! Hetgeen waardoor hij minder warm is dat de vetten en oliën zich ophopen in de leidingen waar het water door gaat.

 

Hoe kan ik het beste mijn Severin koffiemachine onderhouden?

 

Om je Severin koffiezetapparaat in topconditie te houden kun je het beste om de 2 à 3 weken je Severin koffiemachine reinigen met de Severin reinigingstabletten! Alleen reinigen is niet voldoende, er komt door het water wat je gebruikt voor je koffie ook kalk door de koffie leidingen, na ongeveer 4 weken vormt er redelijk wat kalkvorming in je koffiemachine. Deze kalk is niet goed voor de koffiemachine zelf maar al helemaal niet voor je eigen gezondheid. Daarom kun je het beste naast de reinigingstabletten van Severin ook Severin ontkalkingsmiddelen gebruiken!

 

Sommige Severin espressomachines hebben ook een melkfunctie om bijvoorbeeld een cappuccino te maken. In melk zitten natuurlijk genoeg bacteriën als ze in het melksysteem blijven zitten, dit is natuurlijk hartstikke vies om nog een keer melkgerechten uit de bereiden. Neem daarom een kijkje bij de melksysteemreinigers van Severin!

 

Ons assortiment Severin onderhoud producten

 

Wij verkopen alle producten om je Severin koffiezetapparaat te onderhouden! Of je op zoek bent naar een reiniger van Severin, ontkalker of een speciale reiniger voor de melkleidingen, wij verkopen het allemaal! Ook verkopen wij een voordeliger alternatief voor de onderhoud producten van Severin! Het merk heet Eccellente. Indien er een voordeliger alternatief is voor de Severin producten wordt dit aangegeven met een huismerkdeal.

Lees meer Lees minder