Scanpart reinigingstabletten

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het nut van reinigen wordt door veel mensen onderschat, vergelijk het met andere keukenmachines die je dagelijks gebruikt. Wanneer je je Scanpart koffiemachine niet periodiek goed reinigt, vormt er zich een broedplaats voor allerlei bacteriën die je gezondheid aantasten. Dit valt simpel te verhelpen door je Scanpart espressomachine te reinigen.

 

Waarom moet ik mijn Scanpart koffiemachine reinigen?

 

Periodiek reinigen is van belang om de oorspronkelijke smaak van de koffie te waarborgen en te voorkomen dat de machine door reiniging aanslag wordt aangetast. Bovendien kan de garantie op je koffiemachine vervallen als de fabrikant constateert dat het apparaat niet of niet volgens de instructies in de handleiding gereinigd is. Zorg dus dat je weet wat de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsfrequentie is en gebruik altijd het juiste Scanpart reinigingsmiddel!

 

Door je Scanpart koffiemachine te reinigen verwijder je de vetten, om kalk te verwijderen heb je de Scanpart ontkalker nodig! Vind je dat je redelijk vaak je koffiemachine moet ontkalken? Gebruik dan een Scanpart waterfilter, die houdt veel kalk tegen! 

 

Hoe onderhoud ik mijn Scanpart koffiemachine het beste?

 

Scanpart heeft verschillende onderhoudsproducten gemaakt voor Scanpart espressomachines. Voor de reiniging ervan kun je natuurlijk het beste de Scanpart reinigingstabletten kopen! Dit product is speciaal ontwikkeld voor Scanpart volautomatische espressomachines, half automatische espressomachines en je kunt ze ook gebruiken voor de thermoskan. Met de Scanpart reinigingstabletten kun je 10x je Scanpart koffiemachine grondig reinigen van alle vuiligheden. 

Lees meer Lees minder