Saeco reinigingstabletten

Keuzehulp
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Espresso- en koffiemachines van Saeco zijn duurdere koffiemachines, daarom is het ook van groot belang dat je goed zorgt voor het onderhoud! Daar verkopen wij meerdere onderhoudsproducten voor, denk bijvoorbeeld aan de reinigingstabletten van Saeco of de complete Saeco onderhoudsset.

 

Waar bestaat een Saeco onderhoudsset uit?

 

Saeco heeft een onderhoudsset waarmee je je Saeco koffiemachine 6 maanden mee kunt onderhouden! De set bestaat uit:
2 x flacons ontkalker á 250ml
2 x waterfilter Brita Intenza plus
1 x verpakking reinigingstabletten 6 stuks
1 x tube siliconenvet smeermiddel

 

De producten zijn ook los te koop, als je je Saeco espressomachine wilt ontkalken moet je de Saeco vloeibare ontkalker kopen! Ook zijn er Saeco waterfilters om het kalk vroegtijdig tegen te gaan en een Saeco melksysteemreiniger voor als je een espressomachine hebt met melkfunctie. 

 

Waarom moet ik mijn koffieapparaat van Saeco schoonmaken

 

Het onderhouden van een machine is erg belangrijk, je Saeco espressomachine gaat bijvoorbeeld wel tot 2x zo lang mee als je hem goed onderhoudt. Het enige wat je hoeft te doen is je Saeco koffiemachine reinigen of ontkalken wanneer hij erom vraagt. Als je dit goed doet komen er gelukkig geen bacteriën en andere vuiligheden in je Saeco koffiemachine die vuil veroorzaken. 

 

Saeco onderhoudsproducten bestellen bij Eccellente!

 

Velen waren je al voor, dagelijks verkopen wij veel Saeco producten aan onze klanten! Van veel klanten horen wij dat zij erg blij zijn met de goede werking hiervan. Buiten de goede werking van de Saeco onderhoud producten is het bestellen ervan ook erg simpel! Bestel je voor een bedrag van €40 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Heb je toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze Saeco reinigers of over onze andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045 of via de chat!

Lees meer Lees minder