Nivona reinigingstabletten

Keuzehulp
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Is je koffie kouder dan normaal? Of is het tweede kopje koffie dat je zet warmer dan de eerste? Dan duidt dit erop dat je espressomachine direct gereinigd moet worden! Hetgeen waardoor hij minder warm is dat de vetten en oliën zich ophopen in de leidingen waar het water door gaat.

 

Ons assortiment Nivona producten bij Eccellente!

 

Bij Eccellente verkopen wij verschillende producten voor je Nivona espressomachine. Voor het reinigen van je koffiemachine kun je het beste de reinigingstabletten hieronder gebruiken, hiermee kun je 10 keren je Nivona koffiemachine vet en olievrij maken! Ook verkopen wij Nivona producten voor al het andere onderhoud. Als je Nivona espressomachine de melding ontkalken geeft kun je het beste even een kijkje nemen bij de Nivona ontkalkers!

 

Heb je het gevoel dat je wel erg vaak je machine moet ontkalken? dan komt dat waarschijnlijk door de waterhardheid bij jou in de buurt. Het is dan erg handig om een Nivona waterfilterter te gebruiken! het waterfilter houdt namelijk een groot gedeelte kalk tegen wat anders in de machine terecht zou komen. Heb je een espressomachine met melkfunctie? Dan moet je om de 15x gebruiken de melkleidingen reinigen met Nivona vloeibare melkreiniger.

 

Hoe komt het dat ik mijn Nivona espressomachine moet reinigen?

 

Wanneer je met je Nivona koffieapparaat koffie zet, worden de bonen gemalen. Ongebrande koffiebonen bestaan voor een groot gedeelte uit vetachtige stoffen die onoplosbaar zijn in water. Soms zitten deze vetten in de boon en soms zitten ze aan de buitenkant van de koffieboon. In het tweede geval wordt er dan gesproken over transpirerende koffiebonen. Of ook wel "vette" koffiebonen genoemd. Tijdens het brandproces stijgt de temperatuur richting de 200°C en worden de koffiebonen steeds donkerder van kleur.

 

Samenvattend, alle koffiebonen bestaan voor ongeveer 15% uit vetten. Soms kun je die vetten zien aan de buitenkant van de boon en soms ook niet.

 

Nivona reinigingstabletten kopen bij Eccellente

 

Eccellente levert alles dat je nodig hebt voor het reinigen van Nivona koffiemachines. Je profiteert daarbij van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €40, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben over Nivona reiniging of Nivona onderhoud in het algemeen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 058 581 2045. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Lees meer Lees minder