Neff reinigingstabletten

Keuzehulp
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Regelmatig je Neff koffiemachine reinigen is van groot belang! Dit voor de levensduur en de kwaliteit van je koffiesmaak en Neff espressomachine. Gebruik daarom de Neff reinigingstabletten! Hiermee kun je 10 keren je machine reinigen.

 

Hoe komen oliën en vetten in mijn machine?

 

Bij het malen van verse koffiebonen komt er koffievet in de koffiemachine terecht. Na verloop van tijd raakt uw koffiemachine hierdoor vervuild. Dit is schadelijk voor je Neff machine, maar kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid doordat de restjes van het koffievet in de koffie komen. Door je Neff koffiemachine te reinigen met Neff reinigingstabletten worden schadelijke restjes verwijdert. Daarnaast maken deze Neff reinigingstabletten de leidingen en zetgroep van je Neff koffiemachine schoon. 

 

Waarom moet ik de Neff reinigingstabletten bij Eccellente bestellen?

 

Eccellente is marktleider in Nederland en België voor onderhoudsproducten voor onder andere Neff. Omdat Eccellente erg veel Neff onderhoudsproducten verkoopt kunnen wij ook groot inkopen, hierdoor rekenen wij natuurlijk de klant ook een minder hoog bedrag. De Neff reinigingstabletten bij Eccellente heeft ook een vaste lage prijs, dit houdt in dat het product bij Eccellente het goedkoopst is.

 

Welke onderhoudsproducten moet ik gebruiken voor mijn Neff machine?

 

Naast het reinigen is ontkalken ook erg belangrijk. Bekijk alle Neff ontkalkers! Reinigen zorgt ervoor dat alle oliën en vetten uit je Neff espressomachine verwijderd worden, en door ontkalken verwijder je alle kalk die in de leidingen zitten. Vind je dat je wel erg vaak je espressomachine moet ontkalken? Dan komt dat door de waterhardheid, koop dan een Neff waterfilter voor in het waterreservoir! Deze houdt veel kalk tegen.

Lees meer Lees minder