Illy reinigingsmiddelen

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Illy espresso of koffiemachines zijn duurdere machines waar een goede reiniging ontzettend belangrijk voor is. Wanneer je je Illy koffieapparaat namelijk niet goed onderhoudt kan de garantie komen te vervallen. Eccellente is marktleider is Nederland en België voor het leveren van onderhoudsproducten voor Illy espressomachines. Deze hebben wij ook ruim op voorraad en kunnen daarom ervoor zorgen dat je het juiste product voor je Illy koffiemachine de volgende dag al in huis hebt!

 

Zijn de reinigingstabletten van Francis Francis goed voor mijn Illy espressomachine?

 

Indien je een Illy espressomachine hebt van het model -X- die met E.S.E. servings en gemalen bonen werken, zijn de Francis Francis reinigingstabletten goed voor je machine! Geeft je Illy koffiemachine de ontkalkingmelding? Gebruik dan de Francis Francis ontkalkingsproducten!

 

Hebben jullie ook een huismerk?

 

Ja! Wij hebben een huismerk, wij verkopen producten onder de naam ‘Eccellente’, dat is een goedkoper alternatief voor verschillende producten en merken. Als een product een goedkoper alternatief heeft staat de link naar het alternatief vaak bij de productbeschrijving! Ook hebben we bij veel producten een laagste prijsgarantie! Wanneer die op een product toepasbaar is zie je aan de rechterkant het ‘laagste prijsgarantie’ logo. Dat houdt in dat wij de laagste prijs bieden, mocht je elders een lagere prijs van hetzelfde product voor 5 stuks vinden, maken wij het prijsverschil naar je over. Ben je benieuwd naar de andere spelregels? Bekijk alle voorwaarden van onze laagste prijsgarantie. 

 

Eccellente Blog

 

Ook schrijven wij met enige regelmaat een blog, hierin proberen we je extra informatie te geven van koffie of onduidelijkheden bij je weg te nemen. Ben je benieuwd naar de blog? Neem dan eens een kijkje. Heb je misschien een leuk idee voor een blog of is er bij jou nog iets wat je niet weet? Stuur ons dan een chatbericht of een mail, dan proberen wij er eentje te schrijven! 

Lees meer Lees minder