Gaggenau reinigers

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Gaggenau is één van de grootste merken die inbouwespressomachines, goed onderhoud hiervoor is een must! Bij slecht onderhoud heb je niet alleen een slechte invloed op de koffiesmaak van je Gaggenau koffiemachine maar ook op de levensduur. 

 

Soms is alleen reinigen niet genoeg om je Gaggenau espressomachine te onderhouden, dan heb je nog de Gaggenau ontkalkingstabletten nodig. Vind je dat je Gaggenau koffiemachine erg vaak de ontkalkingsmelding geeft kun je ook een keer het Gaggenau waterfilter gebruiken, deze houdt veel kalk tegen die slecht zijn voor je Gaggenau espressomachine.

 

Gevolg na het reinigen van je Gaggenau koffiemachine

 

Inbouwmachines reinigen is erg simpel, bijna alle Gaggenau inbouwmachines hebben namelijk een geautomatiseerd reinigingsprogramma. Bij die koffiemachines is het een kwestie van het tablet in het daarvoor bedoelde vak en het reinigingsprogramma starten. Nadat je je Gaggenau espressomachine hebt gereinigd kun je weer genieten van een betere koffiesmaak en weet je zeker dat de interne machine ook weer schoon is. Heb je vragen over het bestellen van Gaggenau producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Lees meer Lees minder