Saeco onderhoudskits

Keuzehulp
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Met Saeco koffiemachines zet je koffie als een professionele barista! Maar net als elk ander koffieapparaat heeft ook je Saeco zo nu en dan wat onderhoud nodig. Gelukkig kun je alle onderhoudsproducten, inclusief Saeco ontkalkers, heel gemakkelijk online bestellen via Eccellente.

 

Waar bestaat een onderhoudsset van Saeco uit?

De onderhoudskit van Saeco bestaat uit 2x Saeco Brita Intenza waterfilters, 2x ontkalkers à 250 ml van Saeco, 1x reinigingstabletten voor Saeco espressomachine en 1x tube siliconenvet! Als je het Saeco Brita Intenza waterfilter gebruikt is het erg handig om de onderhoudskit te kopen, zo bespaar je makkelijk geld en blijft je Saeco koffiemachine goed onderhouden! De Saeco producten zijn natuurlijk ook los te koop, neem daarvoor eens een kijkje bij de reinigingsproducten van Saeco, verschillende Saeco waterfilters of de Saeco ontkalker om je interne systeem vrij te maken van kalk.

Ook is er een Saeco Coffee Care Kit, dit is een ander voordeelpakket maar dan met het AquaClean waterfilter! Neem eens een kijkje bij alle voordeelpakketten van Saeco.

 

Wat is het verschil tussen de Saeco Maintenance Kit en de Saeco Coffee Care Kit?

Naast de Saeco onderhoudsset is er ook een Saeco Coffee Care Kit, dit is een ander voordeelpakket maar dan bevat de Coffee Care Kit het AquaClean waterfilter! Neem eens een kijkje bij alle voordeelpakketten van Saeco. Ook is er nog een ander verschil, de onderhoudsset van Saeco bevat 2x een vloeibare ontkalker. De Coffee Care Kit heeft in plaats van de ontkalkers een melksysteemreiniger

 

Heb ik met de Saeco onderhoudskit alles wat ik nodig heb?

Om optimaal in het onderhoud te voorzien moet je je Saeco espressomachine ook ontkalken, de Saeco ontkalker zit er niet bij. Als je de Saeco Coffee Care Kit en een Saeco ontkalker koopt heb je alles om je Saeco koffiemachine het perfect onderhoud te geven!

Lees meer Lees minder