Gaggenau onderhoudssets

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
6 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Wil je graag een multifunctionele onderhoudsset? Dat kan! De vloeibare ontkalker uit de Gaggenau onderhoudsset kan namelijk ook je stoomoven en waterkoker ontkalken! Naast de stoomoven en waterkoker kun je de onderhoudsset ook gebruiken voor machines van Siemens, Bosch en Neff.

 

Wat zit er in de Gaggenau onderhoudsset?

In het onderhoudspakket van Gaggenau zit een vloeibare Gaggenau ontkalker à 500 ml, goed voor 5x ontkalken. Ook zitten er 10 reinigingstabletten bij waarmee je 10x je Gaggenau espressomachine kunt reinigen. In dit pakket zit geen melksysteemreiniger, hiervoor hebben wij de Eccellente Melksysteemreiniger!

 

Gaggenau assortiment bij Eccellente!

Wij verkopen naast het Gaggenau onderhoudspakket ook andere producten van Gaggenau! Heb je last van kalk in je koffiemachine? Kijk dan eens bij al onze Gaggenau ontkalkers! Wij verkopen ontkalkingstabletten en vloeibare ontkalkers. De Gaggenau reinigingstabletten zorgen ervoor dat alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich in de onderdelen van je espressomachine bevinden worden verwijderd! Ook kun je hiermee je thermoskan reinigen!

Vind je dat je te vaak je Gaggenau espressomachine moet ontkalken? Dan komt dat waarschijnlijk doordat het water ‘te hard’ is, dat houdt in dat er meer kalk in je water zit. Hiervoor kun je het beste een waterfilter gebruiken! Wij verkopen het Gaggenau Brita Intenza waterfilter voor Gaggenau koffiemachines! 

 

Je bestelling van Eccellente volgen?

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, kun je het volgen met de Track and Trace code van jouw pakket op de website van PostNL, DHL of Bpost. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kan je namelijk niet volgen via de website van PostNL. In dit geval staat er "brievenbuspost" als track & trace code.

Lees meer Lees minder