Waterkoker ontkalkers

1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Je waterkoker ontkalken met een ontkalker voor waterkoker is erg belangrijk. Bij veel gebruik zal er in de loop van de tijd veel kalkaanslag in je waterkoker ontstaan. Kalk is erg slecht voor de gezondheid van je waterkoker. Wij raden aan om je waterkoker eens in de 2 à 3 maanden te ontkalken met een universele ontkalker. Het onderhouden van je waterkoker vereist weinig moeite.

Kalkaanslag komt veel voor bij waterkokers. Het verhitten van water versneld dit proces waardoor je snel een boel kalkaanslag ziet op je waterkoker. 

 

Stappenplan waterkoker ontkalken

Gebruik waterkoker ontkalker van Eccellente om je waterkoker op de juiste wijze te ontkalken. Je kan voor je ontkalker onze ontkalker op basis van melkzuur gebruiken. Deze is zeer geschikt als waterkoker ontkalker. 

Schenk 100ml Eccellente snelontkalker melkzuur in je waterkoker. Vul vervolgens de waterkoker met kraanwater tot aan de rand waar de kalk zit. Laat het mengsel van water en waterkoker ontkalker 30 minuten inwerken. Gooi vervolgens de inhoud weg en spoel goed na met warm water.

 

Waterkoker ontkalker bestellen bij Eccellente.nl

Ontkalker voor de waterkoker kopen bij Eccellente? Dat kan heel eenvoudig en dat doe je natuurlijk via de webshop van Eccellente! Bestel je voor een bedrag van €40 of meer, dan verzenden we je bestelling helemaal gratis.Voor advies over je bestelling of andere zaken kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Chat of bel met ons voor direct antwoord op je vragen! Of stuur een mail en ontvang binnen één werkdag antwoord.

Lees meer Lees minder