Nivona ontkalker

Keuzehulp
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

A passion for coffee – dat is de slogan van Nivona. Dit merk, gemaakt in Duitsland en Zwitserland, produceert kwalitatief hoogwaardige koffie volautomaten en toebehoren. Daarnaast leveren zij alle benodigde producten voor een optimaal Nivona onderhoud. En deze kun je uiteraard gewoon bestellen bij Eccellente!

 

Ons Nivona ontkalker assortiment

Wil je je koffiemachine van Nivona ontkalken, dan kun je kiezen voor Nivona speciale vloeibare ontkalker. Deze krachtige Nivona ontkalker is speciaal ontwikkeld voor Nivona apparaten. Het product zorgt niet alleen voor een optimale verwijdering van kalk, maar ook dat de garantie op je Nivona machine behouden blijft. Je koffiemachine van Nivona ontkalken kan overigens ook prima met onze universele Eccellente snelontkalker.

Voor volledig Nivona onderhoud leveren wij tevens Nivona waterfilters, Nivona cappuccino reiniger en diverse Nivona reinigingsproducten voor het verwijderen van koffieresten.

 

Hoe gebruik ik Nivona ontkalker?

Je koffiemachine van Nivona ontkalken is heel simpel. Je giet een halve liter water is het reservoir, voegt 100 ml Nivona vloeibare ontkalker toe, en zet het apparaat aan. Zorg dat je het apparaat na het ontkalken nog 2 of 3 keer met schoon water doorspoelt. Daarna is je Nivona apparaat weer helemaal klaar voor gebruik!

 

Nivona ontkalker bestellen bij Eccellente

Voordelig Nivona ontkalker bestellen? Dat doe je heel gemakkelijk en snel via de webshop van Eccellente. Je profiteert bij ons van een gratis verzending bij besteding van €40 of meer en 365 dagen retourrecht. En met maar liefst drie eigen magazijnen zijn al vrijwel onze Nivona ontkalkers direct uit voorraad leverbaar. Bestel je vandaag voor 23:59, dan heb je je bestelling morgen al in huis! Mocht je nog vragen hebben over Nivona ontkalker of over Nivona onderhoud in het algemeen, neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 058 581 2045.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder