Krups ontkalken

Keuzehulp
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Krups koffieapparaten worden met de grootste passie ontworpen. Elk detail telt! En dat merk je aan de heerlijke smaak van je Krups koffie. Om te zorgen dat die smaak behouden blijft, is het belangrijk om regelmatig Krups ontkalker te gebruiken. En daarvoor ben je bij Eccellente aan het goede adres.

 

Ons Krups ontkalker assortiment

Eccellente biedt verschillende producten voor het ontkalken van Krups espressomachines. Zo leveren we bijvoorbeeld Krups ontkalkingspoeder op basis van citroenzuur. Deze Krups ontkalker is geschikt voor Krups Espresseria, Orchestro, Artese, Dolce Gusto en Nespresso apparaten.

In plaats van Krups ontkalkingspoeder kun je eventueel ook onze voordelige Eccellente snelontkalker gebruiken. Dit product is namelijk geschikt voor alle merken koffieapparaten.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor andere producten op het gebied van Krups onderhoud. Zo kun je onder andere Krups reinigingsproducten en een Krups waterfilter bestellen.

 

Waarom ontkalker voor mijn Krups machine gebruiken?

Het gebruik van een ontkalker voor je Krups machine verlengt niet alleen de levensduur van je koffiemachine, maar zorgt ook voor een optimale smaak van je koffie. Kalkafzetting kan ervoor zorgen dat de temperatuur en druk van het water tijdens het zetten niet consistent zijn, wat invloed heeft op de extractie van de koffie. Door regelmatig te ontkalken, zorg je voor een stabiele werking van je machine en daarmee voor een kopje koffie zoals het bedoeld is.

 

Is Krups ontkalken echt nodig?

Ja, dat is het zeker! Hoewel het leidingwater in Nederland van een hele goede kwaliteit is, bevat het wel veel kalk. Die kalk is niet schadelijk voor je gezondheid, maar wel voor je waterverbruikende apparaten. Dus ook voor je Krups espresso machine! De kalk zet zich geleidelijk aan af tegen de binnenzijde van het apparaat. Als je daar niets aan doet, zal de kalkaanslag dusdanig verergeren dat het apparaat kapot kan gaan.

 

Hoe vaak moet ik mijn Krups machine ontkalken?

Het antwoord hierop varieert. De frequentie van ontkalken is afhankelijk van hoe vaak je de machine gebruikt en de hardheid van het water in jouw regio. Over het algemeen wordt aanbevolen om bij gemiddeld gebruik en gemiddelde waterhardheid je Krups machine om de 2 tot 3 maanden te ontkalken. Heb je echter zeer hard water, dan kan het nodig zijn dit maandelijks te doen. Het is ook goed om de instructies in de handleiding van je specifieke Krups model te volgen of regelmatig de waterhardheid van jouw provincie te controleren.

 

Krups ontkalker bestellen bij Eccellente

Krups ontkalker bestellen? Dat is zo geregeld bij Eccellente! Als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, kun je morgen al aan de slag met je apparaat van Krups schoonmaken. Bovendien versturen wij je bestelling bij besteding vanaf €40 helemaal gratis. Achteraf toch de verkeerde Krups ontkalkingstabletten besteld? Dan kun je deze gewoon retour sturen; je hebt bij ons namelijk 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over Krups schoonmaken of ontkalken, bel dan even met onze klantenservice op nummer 058 581 2045.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

 

Lees meer Lees minder