Graef ontkalkers

8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Kun jij ook niet meer zonder je heerlijke Graef espresso? Des te meer reden om je Graef espressomachine goed te onderhouden. En daarvoor kun je bij Eccellente terecht! Wij leveren diverse Graef ontkalkers, welke heel eenvoudig online te bestellen zijn. Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment!

 

Ons assortiment Graef ontkalkers

Eccellente levert Graef ontkalkingstabletten, welke speciaal zijn ontwikkeld voor het ontkalken van je Graef koffiemachine. Door regelmatig deze tabletten te gebruiken voorkom je dat de garantie op je Graef koffiemachine komt te vervallen en dat het apparaat aangetast wordt door kalkaanslag. Bovendien blijven die heerlijke smaak en aroma van je Graef espresso behouden!

Overigens kun je, in plaats van een speciaal Graef ontkalkingsmiddel, ook gebruik maken van onze voordelig geprijsde Eccellente snelontkalker. Dit product is geschikt voor het ontkalken van alle merken koffieapparaten, inclusief jouw Graef espressomachine. Ook voor het reinigen van Graef koffie apparaten kun je bij ons diverse producten bestellen.

 

Hoe ontstaat kalkaanslag in mijn Graef espressomachine?

Nederland behoort tot de landen met de beste drinkwaterkwaliteit. Daar mogen we best trots op zijn! Het water bevat echter wel veel kalk. Die kalk gaat zich na verloop van tijd afzetten aan de binnenkant van je water verbruikende apparaten. Wanneer je daar niets aan doet, zal de kalkaanslag het apparaat dusdanig aantasten dat het kapot gaat. Dat wil je natuurlijk voorkomen, en daarom is het belangrijk om eens in de zowel tijd je Graef koffiemachine te ontkalken.

 

Graef ontkalkingsmiddel bestellen bij Eccellente

Eccellente levert alles dat je nodig hebt voor het ontkalken van je Graef espressomachine of koffiemachine. Je profiteert bij ons niet alleen van een uitgebreid assortiment, maar ook van een gratis verzending bij besteding vanaf €40, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over de juiste producten voor het onderhoud van jouw Graef koffiemachine? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder