Gaggia ontkalken

Keuzehulp
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het Italiaanse Gaggia specialiseert zich al sinds 1928 in het ontwerpen en produceren van de beste espressomachines. Om ervoor te zorgen dat men hier zo lang mogelijk plezier aan kan beleven en de smaak van de espresso optimaal behouden blijft, heeft het merk ook een productlijn voor Gaggia onderhoud op de markt gebracht. Ben je op zoek naar een geschikte ontkalker voor Gaggia espressomachines of koffiemachines? Dan ben je bij Eccellente aan het goede adres!

 

Ons Gaggia ontkalker assortiment

Gaggia Decalcificante is een vloeibare ontkalker op basis van melkzuur, geschikt voor het ontkalken van zowel de espressomachines als de koffiemachines van Gaggia. In plaats van een specifieke Gaggia ontkalker kun je ook gebruik maken van bijvoorbeeld onze voordelige Eccellente melkzuur ontkalker. Dit product is geschikt voor alle merken filterkoffie machines.

Naast Gaggia ontkalker levert Eccellente ook andere producten op het gebied van Gaggia onderhoud. Hierbij kun je denken aan Gaggia filter producten en Gaggia reinigingsproducten voor het effectief verwijderen van koffieresten.

 

Hoe vaak moet ik Gaggia ontkalker gebruiken?

Hoe vaak je moet ontkalken is afhankelijk van meerdere factoren. Hierbij kun je denken aan de hardheid van het water in jouw woonplaats en de intensiteit waarmee je Gaggia koffiemachine gebruikt wordt. Hoe meer kalk het leidingwater bevat en hoe vaker de koffiemachine gebruikt wordt, hoe vaker je moet ontkalken. Raadpleeg de handleiding van je Gaggia machine voor de onderhoudsinstructies van de fabrikant.

 

Gaggia ontkalker bestellen bij Eccellente

Voorkom dat je geliefde Gaggia koffieapparaat het vroegtijdig begeeft door kalkaanslag en bestel vandaag nog Gaggia ontkalker bij Eccellente! Bij besteding van €40 of meer profiteer je van een gratis verzending. En vandaag voor 23:59 besteld is morgen in huis! Zo kun je direct aan de slag met het ontkalken van je geliefde Gaggia koffieapparaat. Heb je nog vragen over onze producten op het gebied van Gaggia onderhoud, neem dan even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder