Durgol ontkalkers

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het Zwitserse merk Durgol specialiseert zich al bijna 75 jaar in het ontwikkelen van effectieve ontkalkingsmiddelen voor espressomachines, koffieapparaten en andere huishoudelijke apparaten. Bij Eccellente kun je Durgol ontkalkers heel eenvoudig online bestellen. Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment!

Verder kun je in ons assortiment ook alle andere onderhoudsproducten vinden voor je apparaat. Naast ontkalkers van Durgol hebben wij ook ons eigen huismerk Eccellente. Eccellente heeft alle onderhoudsartikelen van ontkalkers tot waterfilters. Heb je een volautomatische koffiemachine? Dan is de kans groot dat je deze ook af en toe moet reinigen met een reinigingstablet. Voor vrijwel elk apparaat op de markt hebben wij een reinigingstablet in het assortiment. De producten van Eccellente zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, tegen een scherpe prijs!

 

Ons assortiment Durgol ontkalkers

Durgol Swiss Espresso is een vloeibare ontkalker op basis van amidosulfonzuur, speciaal ontwikkeld voor espressomachines. Je kan met Durgol Nespresso ontkalken bijvoorbeeld! Het product is bijna voor elk type koffie- en espressomachine op de markt te gebruiken. Dit product is verkrijgbaar in een pakket van 2 flessen van 125 ml. Maar we hebben ook een Durgol ontkalker van 500 ml in het assortiment. Wil je ook meteen je waterkoker en filterkoffiemachine ontkalken? Dan is Durgol Express een aanrader.

 

Behalve Durgol ontkalkers kun je overigens ook onze Eccellente snelontkalker gebruiken voor het ontkalken van je koffiemachine. Deze vloeibare ontkalker op basis van citroenzuur is geschikt voor alle merken koffiemachines.

 

Waarom moet ik mijn apparaat ontkalken?

Het ontkalken van je apparaat is van groot belang om je apparaat in topconditie te houden. Bij het gebruiken van een Durgol ontkalker zorg jij ervoor dat al het hardnekkige kalk uit je apparaat wordt verwijderd. Het drinkwater in Nederland wordt gezien als “hard”, dat betekent dat er veel kalk in ons drinkwater zit in de meeste regio’s. Verwarmd water hecht zich aan de leidingen van je apparaat en dit kan voor verstoppingen zorgen. Deze verstoppingen kunnen schade aanrichten wanneer het kalk niet op tijd wordt verwijderd met behulp van bijvoorbeeld een Durgol ontkalker of een andere ontkalker uit ons assortiment. Het is dus van groot belang om je koffiemachine te ontkalken wanneer dit nodig is, lees hieronder verder met welke regelmaat je je apparaat moet ontkalken.

 

Hoe vaak moet ik een Durgol ontkalker gebruiken?

Sommige koffiemachines geven zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken. Bij andere apparaten moet je dat zelf bijhouden. In de handleiding van je koffiemachine staat vermeld hoe vaak je Durgol ontkalker moet gebruiken. Dit is echter een indicatie; de frequentie waarmee je daadwerkelijk moet ontkalken is afhankelijk van de hardheid van het water in jouw gemeente, maar ook van hoe intensief het apparaat gebruikt wordt. Daarnaast is de aanwezigheid van een waterfilter ook van groot belang hoe vaak je moet ontkalken, het kan zijn dat je met het gebruik van een waterfilter maar 1x in de 4-6 maanden hoeft te ontkalken. Als het water in jouw gemeente relatief hard is en je je apparaat praktisch de hele dag door gebruikt, is het raadzaam om elke maand Durgol ontkalker te gebruiken. Bij zacht water en minder intensief gebruik is één keer in de drie maanden ruim voldoende.

 

Ontkalker Durgol kopen bij Eccellente

Durgol ontkalker kopen doe je natuurlijk bij Eccellente, hét adres voor alle soorten Durgol ontkalkers! Bestel je voor een bedrag van €40 of meer, dan verzenden wij je Durgol producten helemaal gratis. En als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je deze morgen al in huis. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot Durgol ontkalking, dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord!

 

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

 

Lees meer Lees minder