AEG ontkalkers

1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Ben je de gelukkige eigenaar van een AEG espressomachine of koffieapparaat? Dan ben je hier ongetwijfeld heel zuinig op. Om zo lang mogelijk plezier van je AEG apparaat te beleven en te zorgen dat de smaak van de koffie blijft zoals hij moet zijn, is het belangrijk om het apparaat regelmatig te ontkalken. Gelukkig kun je altijd bij Eccellente terecht voor de juiste AEG ontkalkers!

 

Ons assortiment AEG ontkalkers

In ons assortiment AEG ontkalkers vind je onder andere AEG Premium Ontkalker. Deze kwalitatief hoogwaardige vloeibare ontkalker zorgt voor een grondige ontkalking van je AEG espressomachine of koffieapparaat, en kan tevens gebruikt worden voor waterkokers. Onze universele Eccellente snelontkalker, een ontkalker van ons voordelige huismerk, is overigens ook zeer geschikt voor het ontkalken van jouw AEG espressomachine.

Behalve voor AEG ontkalkers kun je ook bij ons terecht voor andere AEG reinigingsproducten. Drink je ook geregeld cappuccino of koffie verkeerd? Bestel dan ook meteen AEG melksysteemreiniger mee!

 

Hoe vaak heeft mijn koffieapparaat van AEG onderhoud nodig?

In de gebruikshandleiding van je AEG apparaat staat vermeld hoe vaak je gebruik moet maken van AEG ontkalkers. De frequentie is echter ook afhankelijk van de hardheid van het water in jouw regio en hoe intensief je van je koffieapparaat gebruik maakt. Hoe harder het water (dus hoe meer kalk het bevat) en hoe meer je van je koffieapparaat gebruik maakt, hoe vaker je moet ontkalken.

 

AEG reiniger bestellen bij Eccellente

Alle producten op het gebied van AEG onderhoud, waaronder ook onze AEG ontkalkers, zijn heel eenvoudig online te bestellen. Je profiteert daarbij van aantrekkelijke voordelen, waaronder een gratis verzending bij besteding vanaf €40, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over de juiste AEG reiniger voor jouw koffieapparaat? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Dat is de service van Eccellente!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder