Severin melkreinigers

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Wil je er zeker van zijn dat je lekkere en ‘gezonde’ melk variaties kunt maken? Reinig dan na iedere keer je Severin espressomachine met de Severin melksysteemreiniger! Deze breekt de eiwitten af, verwijderd vetten en achtergebleven melkresten. Ook voor andere onderdelen in je Severin espressomachine die gereinigd moeten worden verkopen wij producten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Severin ontkalkers of reinigers van Severin om het onderhoud voor je koffiemachine optimaal te houden!

 

Kan ik ook mijn melkopschuimer schoonmaken met de melksysteemreiniger van Severin?

Je kunt met 20 ml Severin melksysteemreiniger en 200 ml water of een reinigingstablet de vetten en bacteriën uit je melkreservoir verwijderen. Maar heb je echt aangekoekte resten in je melkopschuimer dan kun je dit het beste met een zachte doek en warm water verwijderen. Doe dit niet met een schuurspons, dan kun je de antiaanbaklaag kapot maken. 

 

Je bestelling van Eccellente volgen?

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, volg je met de pakketcode de zending van jouw pakket op de website van PostNL, DHL en Bpost. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kan je namelijk niet volgen via de website van PostNL. In dit geval staat er "brievenbuspost" als track & trace code.

 

Severin melkreinigers bestellen bij Eccellente

Severin producten bij Eccellente bestellen is een eitje. Jij kiest al je artikelen uit die je nodig hebt, doet deze vervolgens in je winkelmandje, dan typ je je adres in waar wij je pakketje naar mogen sturen, daarna kies je op welke manier je wilt betalen en als laatste moet je nog betalen. Als je deze stappen bent doorlopen hoef je alleen nog maar één dag te wachten en dan kun je al aan de slag! Succes!

 

Lees meer Lees minder