Saeco melksysteemreinigers

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Als je een melk variatie gemaakt hebt met je Saeco espressomachine probeer dan na iedere keer snel je melkleidingen te reinigen. Sommige espressomachines hebben de functie om een korte reiniging te verrichten, doe dit vooral. Dit voorkomt dat er melkresten in de leidingen blijven zitten die gaan bederven. Bij koffiemachines die deze functie niet hebben kun je het beste de onderdelen doorspoelen met water. 

 

Hoe kan ik het beste mijn melkleidingen schoonmaken?

Dit is natuurlijk per type Saeco verschillend dus houdt altijd de instructie van jouw type machine bij de hand. Over het algemeen moet je bij een Saeco met melkkan een tablet Saeco Milk Circuit Cleaner in de melkkan doen en daarna vullen met water tot de Max- indicatie. Voor machines die een automatische reinigingsprogramma hebben kun je nu het programma starten. Heb je geen automatisch programma dan moet je nu meestal handmatig de hete melk functie starten, de overige stappen staan in je handleiding.

 

Waar bestaat een onderhoudsset van Saeco uit?

De onderhoudskit van Saeco bestaat uit 2x Saeco Brita Intenza waterfilters, 2x ontkalkers à 250 ml van Saeco, 1x reinigingstabletten voor Saeco espressomachine en 1x tube siliconenvet! Als je het Saeco Brita Intenza waterfilter gebruikt is het erg handig om de onderhoudskit te kopen, zo bespaar je makkelijk geld en blijft je Saeco koffiemachine goed onderhouden! De Saeco producten zijn natuurlijk ook los te koop, neem daarvoor eens een kijkje bij de reinigingsproducten van Saeco, verschillende Saeco waterfilters of de Saeco ontkalker om je interne systeem vrij te maken van kalk. Ook is er een Saeco Coffee Care Kit, dit is een ander voordeelpakket maar dan met het AquaClean waterfilter! Kijk eens een kijkje bij alle voordeelpakketten van Saeco.

 

Klantervaringen bij Eccellente

Wanneer klanten iets besteld hebben bij Eccellente, sturen wij na enige tijd een mail om te kijken of de producten bevallen. Veel klanten reageren hier enthousiast op. Op basis van 4785 reviews beoordelen ze Eccellente gemiddeld met een 9,5!

Lees meer Lees minder