Miele melkreinigers

1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Als je een melkvariatie gemaakt hebt met je Miele espressomachine probeer dan na iedere keer snel je melkleidingen te reinigen. Sommige espressomachines hebben de functie om een korte reiniging te verrichten, doe dit vooral. Dit voorkomt dat er melkresten in de leidingen blijven zitten die gaan bederven. Bij koffiemachines die deze functie niet hebben kun je het beste de onderdelen doorspoelen met water.

 

Kan ik ook Miele reinigingstabletten gebruiken om mijn melkleidingen te reinigen?

Nee, helaas niet. Het is namelijk een ander product, de Miele reinigingstabletten breken de vetten en bacteriën in het interne systeem af. De Miele melksysteemreiniger zorgt ervoor de alle overgebleven melkresten verwijderd worden!

 

Ons assortiment Miele onderhoudsproducten

Naast de melksysteemreinigers van Miele verkopen wij ook andere producten om je Miele koffiemachine in het onderhoud te voorzien!
Zo verkopen wij verschillende Miele ontkalkers die alle kalkvorming in je leidingen verwijderd. Deze hebben wij zoal in tablet vorm van Miele als de vloeibare van ons huismerk Eccellente. En als je al een maand niet je Miele espressomachine hebt gereinigd hebben wij de Miele reinigingstabletten voor je!

 

Betaalmethodes

Bij Eccellente kun je op 8 verschillende manieren betalen via een beveiligde SSL verbinding. Je kan onder andere betalen met iDEAL, achteraf Betalen (1 dag extra levertijd), PayPal en Creditcard. De meeste klanten betalen bij ons via iDEAL, dit omdat het de gemakkelijkste manier van betalen is. Plaats je je order op zondag t/m maandag voor 23:59, dan krijg je het de volgende dag in huis! Betalen mislukt of geweigerd? Check dan eerst of het geld afgeschreven is. Is dit niet het geval? Dan kun je direct een nieuwe bestelling plaatsen. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je binnen een uur nog geen bevestiging per e-mail gekregen? Neem dan contact op met de klantenservice. Samen komen wij er altijd uit!

Lees meer Lees minder