Alle onderhoudsproducten voor je Philips Baristina espresso machine

Keuzehulp
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Voor alle onderhoudsproducten voor je Philips Baristina ben jij bij Eccellente.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vind je alle originele producten van Philips en ons eigen voordelige merk Eccellente. Ontkalk je machine regelmatig voor het beste resultaat. Een ontkalkte koffiemachine gaat langer mee, omdat je machine minder hard hoeft te werken om water te verwarmen. Regelmatig ontkalken zorgt dus voor het snel laten opwarmen van water waardoor je energie bespaart. Wanneer er kalk in je machine zit krijg je halve bakjes koffie, goed onderhoud voorkomt dit. Reinig het portafilter regelmatig, gebruik een reinigingstablet en verwijder achtergebleven koffievetten.

 

Philips Baristina onderhoudsproducten

Bij Eccellente.nl kun je terecht voor al je onderhoudsproducten voor je Philips Baristina espressomachine. Wanneer je niet op tijd je machine ontkalkt gaan er verstoppingen ontstaan in de leidingen van je Baristina. Deze verstoppingen gaan uiteindelijk schade veroorzaken omdat het water er niet meer goed door heen komt.

Neem ook een kijkje tussen onze eigen merk producten van Eccellente. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs! Voor alle onderhoudsproducten van Philips voor de Baristina is er ook een voordelig alternatief van Eccellente. Wanneer je in het bezit bent van de Philips Baristina Melkopschuimer is een goede hygiëne van belang. Verwijder achtergebleven melkresten en bacteriën zo snel mogelijk met een melksysteemreiniger. Ontkalkingsmiddelen, reinigingstabletten en melksysteemreinigers kun je allemaal vinden in ons assortiment! 

Lees meer Lees minder