Reinigingstabletten voor Philips Saeco - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten voor Philips Saeco - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten voor Philips Saeco - 10 stuks

Bespaar veel geld met ons huismerk. Reinig je Philips Saeco regelmatig voor betere smakende koffie. Voor 23:30 besteld, morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€7,50 €4,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
10 Eccellente reinigingstabletten voor Philips Saeco, á 1,6gram
Goed voor 10 keer de espressomachine reinigen.

Eccellente Reinigingstabletten zijn geschikt voor espressomachines van Saeco, Siemens, Bosch, Gaggenau, Miele en Neff.

Omschrijving
Met de Eccellente reinigingstabletten voor Saeco reinigt u alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich aan de onderdelen van uw espressomachine bevinden. U kunt daarnaast ook thermoskannen en koffiepotten reinigen met deze reinigingstabletten. Reinig uw espressomachine elke 14 dagen of na 250 kopjes, zodat het optimaal functioneren van de espressomachine gewaarborgd blijft. Uw espressomachine zal zelf aangeven wanneer het weer tijd is om te reinigen.

Instructie
Toepassing bij een volautomatische espressomachine met schoonmaakprogramma
Hiervoor graag met de gebruiksaanwijzing van uw espressomachine rekening houden.

Toepassing bij volautomaat met koffiepoedervakje
Werp een Eccellente reinigingstablet in het poedervakje voor de tweede koffiesoort en plaats een kopje onder de koffie-uitloop. De producttoets voor poederkoffie indrukken en het koffiezetproces opstarten. Als er ongeveer een half kopje water doorheen gelopen is, zet u het apparaat tijdens ca. 5 minuten met de hoofdschakelaar uit, zodat het oplosmiddel kan inwerken. Daarna het apparaat weer aanzetten om de cyclus te beëindigen. Daarna neemt u de koffiezetdelen af en spoelt u deze met schoon water goed door. Voordat u het apparaat weer gaat gebruiken maakt u twee kopjes koffie door op de toets gemalen koffie te drukken (zonder koffie toe te voegen) en gooi deze weg. 

Voor het schoonmaken van de druipbak legt u er een tablet in en vult u de druipbak met 2/3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in u apparaat.

Toepassing bij apparaten zonder koffiepoedervakje
Leg een Eccellente reinigingstablet in een kopje en vul deze met warm water. Neem de koffiezetdelen af en maak de filters alsmede het uitloopkanaal met de voorbereidde reinigingsoplossing tenminste vijf minuten inwerken en herhaal dit proces tenminste drie keer. Daarna spoelt u de koffiezetdelen met schoon water goed af en zet u ze weer terug. Voor het schoonmaken van de druipbak legt u er een Eccellente reinigingstablet in en vult u de druipbak met 2.3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in uw apparaat.

Toepassing bij apparaten met filterhouder
Voordat u met net schoonmaken begint apparaat uitzetten en laten afkoelen. De filter van het bovenstuk van de koffiezetdelen afschroeven en samen met de filters van uw filterhouder in een schaal leggen. Een Eccellente reinigingstablet erin leggen en met warm water opvullen. Laat de oplossing ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de filters met schoon water af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in de filters. Schroef de filter die u van de koffiezetdelen hebt afgehaald weer in. Voordat u het apparaat weer in gebruik neemt, een kopje koffie toebereiden en weggieten.

Toepassing bij thermoskannen en koffiepotten 
Een Eccellente reinigingstablet in de thermoskan of koffiepot leggen, 2/3 met warm water opvullen en ca. 30 minuten laten inwerken. Daarna zorgvuldig schoonspoelen.

Raadpleeg tevens de volledige Handleiding Eccellente Reinigingstabletten.

Opmerking
De Eccellente Reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Schaf daarvoor de Eccellente Snelontkalker aan.

Naam:
Reinigingstabletten voor Philips Saeco - 10 stuks
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0262
Product code:
E0262
EAN:
0737212978536
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0262 - E0262 - ontvettingstabletten - coffee oil remover
Conditie:
Nieuw
| Sascha

Snel geleverd en een stuk goedkoper, dan wat Philips wil verkopen. Werkt probleemloos en lijkt prima te ontvetten. Erg tevreden over het schoonmaak resultaat

| Lilian

Prima product voor een prima prijs

| Leo

De koffie smaakt weer heerlijk: de pillen doen hun werk goed.
Prima prijs-kwaliteit en werkt goed.

| A

Werkt goed en is zichtbaar nadat je dit product hebt gebruikt. Zeker een aanrader!

| Dirk Jan

fantastisch product. werkt goed. ga ik vaker kopen.

| Kees

Precies wat ik zocht voor een schappelijke prijs en snel geleverd en daarbij een goede communicatie

| Michel

Goeie tabletten . Goeie tabletten en goeie service ik gebruik deze tabletten zo als de beschrijving en de leidingen worden mooi schoon dat ik weer van heerlijke koffie kan genieten

| Johannes fraats

tabletten werken prima.. Ik kan geen negatieve opmerking bedenken voor de werking van de reinigingstabletten.

| Dick wijnands

Heel goed. De werking van het tablet is boven verwachting

| Kappes

Perfect. Werken perfect! We merken geen verschil met de originele van Philips Saeco.

| Peter

Perfect product. Ik gebruikt altijd de originele reinigingstabletten van Saeco, Deze keer eens het huismerk besteld. En mijn conclusie: Net zo goed merk geen enkel verschil merk. <br>Dus voortaan bestel ik deze veel voordelige reinigingstabletten.

| Peter

Perfect product. Ik gebruikt altijd de originele reinigingstabletten van Saeco, Deze keer eens het huismerk besteld. En mijn conclusie: Net zo goed merk geen enkel verschil merk. <br>Dus voortaan bestel ik deze veel voordelige reinigingstabletten.

| Mario

Doet wat het hoort te doen gewoon goed. Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van je machine deze reiziger helpt daarbij perfect!

| geeraerts patricia

Top Kwaliteit aan scherpe prijs!. Wederom zeer tevreden over jullie! Alles vlekkeloos verlopen van bestelling tot levering En ook ditmaal hebben wij gekozen voor produkten van jullie huismerk (reinigingstabletten) die ook geschikt zijn voor mijn saeco espressomachine. Kwalitateit aan een scherpe prijs! Ik blijf klant bij jullie :D Bedankt voor de service groetjes Patricia

4.8 sterren op basis van 14 beoordelingen
Reinigingstabletten voor Philips Saeco - 10 stuks

Reinigingstabletten voor Philips Saeco - 10 stuks

Recent bekeken