swiss espresso - Anti-kalk - vloeistof - fles - 125 ml (pak van 2)

DURGOL swiss espresso - Anti-kalk - vloeistof - fles - 125 ml (pak van 2)

DURGOL swiss espresso - Anti-kalk - vloeistof - fles - 125 ml (pak van 2)

Ontkalk je koffiemachine met de Durgol Swiss Espresso. Krachtige espressomachine ontkalker om kalkaanslag te verwijderen. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€10,95 €7,90
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 68%
ECCELLENTE Snelontkalker - Melkzuur

Snelontkalker op basis van melkzuur van ons huismerk Eccellente. Zeer voordelig en effectief. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€7,90 €2,50
Product informatie

Inhoud
2 flacons Durgol Swiss Espresso á 125ml.
Goed voor 2 keer ontkalken

Omschrijving
Durgol Swiss Espresso is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken. Geschikt voor zowel een volautomaat, een halfautomaat, een manuaal apparaat of een automaat voor koffiepads. Ook de gebruikelijke koffiezetapparaten en waterkokers kunnen probleemloos met Durgol Swiss Espresso worden ontkalkt. 

Durgol Swiss Espresso is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Bij een regelmatige toepassing is een optimale kwaliteit van de espresso gewaarborgd. De speciale beschermingsformule verhoogt bovendien de levensduur van jouw machine. Durgol Swiss espresso laat geen restanten achter. Je machine is na het ontkalken en naspoelen absoluut veilig voor levensmiddelen.

Instructie

1) Een flesje (125ml) Durgol Swiss Espresso in het waterreservoir doen.
2) Met dezelfde hoeveelheid leidingwater verdunnen (het lege flesje als maatbeker gebruiken).
3) Indien de procedure met deze oplossing niet kan worden gestart (te geringe hoeveelheid in het waterreservoir), moet je het reservoir verder met leidingwater vullen totdat het ontkalken kan worden gestart. Dit is normaal het geval bij een totale hoeveelheid van ca. 0,5 liter.
4) De naar buiten tredende vloeistof in een geschikte beker van glas of plastic opvangen. Zet hem zo neer dat er geen druppels naast kunnen vallen.Voorzichtig, de vloeistof is heet!
5) Na het ontkalken het reservoir met leidingwater uitspoelen. Vervolgens de machine met 1 à 2 keer met leidingwater doorspoelen.
6) Nu kun je weer van een perfect kopje espresso genieten.

Download hier in PDF de uitvoerige Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Opmerking
Wanneer de machine ongemalen koffiebonen verwerkt (hij heeft dus een eigen maalwerk), ontkalk dan uitsluitend via de heetwateruitloop, omdat de zogenaamde “waterverhittings-unit” in de koffiecirculatie niet mag worden ontkalkt.
Princess raad je aan om Durgol Swiss Espresso te gebruiken voor ontkalking van Princess espressomachines en koffiemachines.

Naam:
swiss espresso - Anti-kalk - vloeistof - fles - 125 ml (pak van 2)
Merk:
DURGOL
SKU:
E-0029
Product code:
352
EAN:
7610243002667
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0029 - E0029 - 7610243002025 - 352
| Marinus

prima spul

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Bundel producten

Combinatiekorting

Je bespaart 4%
swiss espresso - Anti-kalk - vloeistof - fles - 125 ml (pak van 2)

swiss espresso - Anti-kalk - vloeistof - fles - 125 ml (pak van 2)

Recent bekeken