BRITA Maxtra filterpatronen 4 stuks

BRITA Maxtra filterpatronen 4 stuks

Brita Maxtra filterpatronen verbeteren de smaak van je drinkwater. De verpakking bevat 6 filterpatronen Maxtra patronen.
Lees meer

Product uit assortiment.

0 stuks op voorraad

29,99 27,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
ECCELLENTE
Je bespaart 46% Max+ Filterpatronen 3+1 gratis
Bekijken
Product Informatie

Het BRITA Maxtra filterpatroon met unieke Maxtra 4-stappen-filtratie zorgt voor een verbeterde kalkreductie van +20% t.o.v. de BRITA Classic filterpatronen*

Bovendien filtert de Maxtra filterpatroon ook andere stoffen die de smaak en de geur van je leidingwater beïnvloeden, zoals chloor, aluminium, bepaalde zware metalen (bijvoorbeeld koper en lood) en bepaalde pesticiden. Organische verontreinigingen worden ook gefilterd. Het resultaat is schoner, helderder water voor heerlijk smakende warme en koude drankjes, lekkere gerechten en minder kalkafzetting in uw huishoudelijke apparaten.

MAXTRA Flow Control zorgt voor gegarandeerd blijvend goed water

Patronen zijn gemakkelijk te verwijderen door het eenvoudige klikfunctie
Filterpatroon vervangen: 4 weken of 100 liter bij hard water (12 tot 14,5° Duitse hardheid)
100% recyclebaar

*als deze gebruikt worden in BRITA Waterfilterkannen (gemiddeld volgens BRITA standaard testprotocol)

Heerlijke thee en koffie met voller aroma
Gebruik BRITA gefilterd water ook als basis voor jouw koffie en thee. Het resultaat: heldere thee, aromatische koffie en espresso met een perfecte crème laag.

Voorkom kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten
Omdat BRITA gefilterd water bijna geen kalk meer bevat, is kalkaanslag in je apparatuur verleden tijd. Bijtende zuren om kalk te verwijderen zijn overbodig en huishoudelijke apparaten gaan veel langer mee.

Goedkoop en handig
Met BRITA geeft jouw je eigen bron van lekker, zuiver water in huis. Voor slechts € 0,05 per liter in gebruik.

Geschikt voor de Brita waterfilterkannen (Navelia, Elemaris BRITA Meter, Marella, Aluna, Optimax) en Siemens / Bosch espressomachines (serie TCA6 en TKA6)

Tevens geschikt voor de volgende espressomachines:
Siemens EQ 7
Saeco Xelsis
Bosch Tassimo
Philips Senseo Twist
Bosch Filtrino (waterkoker)
Russell Hobbs Clarity waterkoker

Naam Maxtra filterpatronen 4 stuks
Merk BRITA
Artikelcode 100486
SKU E-0619
EAN 4006387104092
Conditie Nieuw
4.75 sterren op basis van 25 beoordelingen

overzichtelijke Website em ze leveren supersnel. Ik had zondag besteld en maandag werden ze al geleverd. Gewoon top!

Door Eric op 08-11-2021

Denk dat ze goed zijn ;). Ik gebruik deze filters nu ruim 2 jaar. Het water gebruik ik in een de Longi koffiemachine en dat gaat prima. Tot nu toe geen klachten. De filters van U staan keurig te wachten tot zij aan de beurt zijn om te gebruiken. Heb U nog gebeld omdat dit de eerste keer was dat ik (82 jaar) iets bestelde via de computer. Was verrast door de snelle levering.

Door will schobbers op 16-04-2021

Ik ben er blij mee!. 8. Nooit meer ontkalken.

Door Joke Raves op 16-04-2021

Zoals altijd lekker water . Gebruik al jaren brinta. Bespaart heel wat dragen van flessen water en geld.

Door Spangen op 16-04-2021

Goed product, het doet wat het doen moet. Jammer dat men ophoud met dit product te maken want ik gebruik het al sinds 2007 en ben er altijd tevreden over geweest. De laatste jaren kocht ik het via Waterfiltersonline. Ik vind dit een fijne zaak het wordt de volgende dag al thuis geleverd.

Door Francisca op 16-04-2021

filters bevallen prima. Zacht water, geen aanslag in je koffieapparaat en goed van smaak

Door E. Waardijk op 16-04-2021

Goede service. Goed product en op tijd geleverd.

Door Victor van der Kloet op 16-04-2021

Ik vind de Product Prima. Als boven

Door W.Oosterbroek op 16-04-2021

Lekker kwalkvrij zacht water en chloorsmaak van campingwater verdwijnt. Ik gebruik Brita alleen op de camping in Zuid-Frankrijk, daar vertoeven we 5 maanden per jaar, dus ik gebruik 5 filters per jaar. Thuis vind ik het niet nodig, we hebben zacht water.<br>We hebben drinkbaar leidingwater op de camping, maar er zit chloor in het water en dat ruik je een beetje als je het drinkt. Met het Britafilter is de bijsmaak weg, ik vind het een beetje een wollig watertje geworden en drink het koud, lauw of heet. Het blijft lekker.<br>Voor mijn waterkoker en Senseo is het ook geweldig, anders moest ik ze iedere 2 of 3 weken ontkalken. Zo blijven mijn apparaten ook heel.<br>Er komt geen vliesje na verloop van tijd op de thee en de smaak van koffie en thee vind ik lekkerder.

Door Truus van Dijl op 16-04-2021

Goed product. Ik gebruik het al jaren ben er heel blij mee is echt fantastisch.

Door Lies van Berkel op 16-04-2021

Gezond drinkwater!. Enige maanden geleden een Brita waterkan aangeschaft.<br>Staat heel de dag standby.<br>Lekker water, zelf doe ik er altijd een heel klein beetje watersiroop bij in mijn glas.<br>Gefilterd water gebruik ik ook voor de stoomstrijkijzer, Senseo en koffiezetapparaat en ook de waterkoker, geen kalkaanslag meer.<br>Elke vier weken een nieuw filter in de kan.<br>Hier wordt geen fris of sapjes meer gekocht.

Door Nel op 16-04-2021

Erg goed water na filtering. Jammer dat jullie met dit product stoppen. Hoe moet ik nu zuiver water krijgen???

Door J.Y. Blankert op 16-04-2021

Snel geleverd en stevig verpakt!. Jammer dat het door mij bestelde product uit de handel gaat maar ik ben blij dat ik het bij jullie nog kon bestellen en dat het snel en correct geleverd werd

Door Jacqueline op 16-04-2021

Vertrouwd product.. Wij gebruiken deze filters al heel lang tot volle tevredenheid.<br>We zouden het jammer vinden als ze niet meer leverbaar zouden zijn.

Door Fam, Schuurman op 16-04-2021

water smaakt lekkerder.. ik koop al een aantal jaren deze brita filter patronen en ze bevallen mij goed.<br>vandaar dat ik nu een beetje raar sta te kijken dat ze uit het assortiment gaan.<br>je water smaakt beter en mijn water koker en koffie apparaat blijft schoner. minder kalk afzetting.<br>en regelmatig hebben jullie aanbiedingen en daar profiteer ik dan weer van.

Door Margie van Beekom op 16-04-2021

Kan en filters voldoen prima.. Ik gebruik de Britta waterfilter al ruim een jaar en het voldoet aan de verwachtingen. Bovendien is het t behoud van de electrische apparaten, zoals koffiezetter, waterkoker, en eierkoker'. Heel tevreden ermee.'

Door Loes Fickweiler op 16-04-2021

Zonder Brita Maxtra wordt er geen water geschonken en gedronken!. Het Brita Maxtra filter krijgt een goede beoordeling. Zonder filter wordt er namelijk geen water gedronken zowel op de werkplek als thuis.

Door Marianne Walsmit op 16-04-2021

Deze filters zorgen voor een goede smaak!. Deze filters zorgen voor een goede smaak! Gebruik al jaren een Brita waterfilterkan.

Door Johannes de Wit op 16-04-2021

Fyn gefilterd water!. Prima!...gebruik deze al jaren jammer dat deze binnenkort niet meer verkrijgbaar zyn

Door An op 06-08-2018

Werkt perfect ik gebruik deze al jaren. Mijn bestelling is volgens afspraak afgeleverd op mijn adres.<br>Ik doe graag indien nodig een volgende bestelling.

Door Bep op 12-11-2017

Snelle levering met een geweldig goed product.. Geweldig, erg blij mee!

Door E. Dorfel op 08-11-2017

Bekend met dit product, is prima.. Producten keurig verpakt ontvangen en zelfs de vergeten korting ontvangen.

Door Martin Splinter op 10-10-2017

Product netjes en snel geleverd.. Duidelijk via de web-site kunnen bestellen, heeft meerdere mogelijkheden om te betalen!

Door Van Dijk op 08-07-2017

snel ontvangen. zeer goed.

Door jane yuan op 08-07-2017

Prima product en levering!. Brita Maxtra filters werken prima. Ik drink bijna niet anders dan water en het smaakt nog lekkerder na filtering. Fijn dat ik nog extra patronen kon bestellen voordat ze uit de handel gaan.

Door Dicky op 08-02-2017