SENSEO SARISTA

1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Senseo machines zijn erg geliefd, je kunt namelijk met 1 druk op de knop 1 of 2 kopjes koffie zetten. Naast de originele Senseo koffiezetapparaat verkopen zij de Senseo Switch, dit is een Senseo koffiemachine die naast de pads ook filterkoffie kan zetten. Senseo koffiemachines zijn erg makkelijk te onderhouden, zorg en daarom voor dat je iedere maand je Senseo koffiemachine ontkalkt met Senseo Sarista.

 

Door het ontkalken en reinigen zorg je dat je espresso, cappuccino, latte of gewone koffie altijd heerlijk smaken. Daarnaast kan je een waterfilter gebruiken als het water in je woonplaats veel kalk bevat. In deze categorie vind je alle onderhoudsartikelen voor de Philips Senseo Sarista. Klik op de link voor meer informatie over ontkalken of waterhardheid. Op zoek naar een ontkalker specifiek voor je Senseo apparaat? Bekijk dan alle Senseo ontkalkers.

 

Samenwerking Douwe Egbert en Philips

 

De Senseo is in 2001 met nauwe samenwerking tussen Douwe Egbert en Philips op de markt gezet. In de eerste vier jaar werden er wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht. Senseo onderscheidt zich van de traditionele filterkoffie methode door gebruik te maken van koffiepads. Voor de verschillende Senseo koffievarianten gebruiken zij alleen de beste koffiebonen.

 

Productie van Senseo koffiepads

 

In iedere koffiepad zitten 50 koffiebonen die perfect gebrand en gemalen zijn voor de optimale smaakbeleving. Het branden van Senseo koffiebonen vindt plaats op basis van tailor made roasting. Dit betekent dat er voor iedere blend een ander brandproces plaatsvindt. De bonen nemen tijdens het branden 100% in omvang toe. Door het karamelliseren van de natuurlijke suikers krijgen de bonen hun diepbruine kleur. Na een rusttijd van ongeveer 1 uur worden de bonen gemalen. Het handige aan een Senseo is dat je deze alleen hoeft te ontkalken in tegenstelling tot koffiemachines van veel andere merken. Neem eens een kijkje voor al je Senseo onderhoudsartikelen!

 

Senseo Calc Clean lampje blijft branden

 

Gaat het CALC CLEAN-lampje gaat niet uit? Het CALC CLEAN-lampje gaat alleen uit als je de volledige ontkalkingsprocedure zonder onderbrekingen hebt uitgevoerd. Indien het CALC CLEAN-lampje knippert wanneer je de Senseo Sarista inschakelt, dan is je Senseo koffiemachine nog bezig met de ontkalkingsprocedure. Vul het waterreservoir met water en druk gedurende één seconde tegelijkertijd op de 1-kops knop en de 2-kops knop om door te gaan met de ontkalkings- of spoelcyclus. Als de watertank weer leeg is moet je deze stappen nogmaals herhalen (maximaal nog 2 keer) totdat het apparaat zich vanzelf uitschakelt. Daarna kun je weer genieten van een heerlijke kop koffie.

 

Bekijk onze handleiding voor het ontkalken van een Senseo Sarista voor meer tips en het instructiefilmpje! Kom je er toch niet helemaal uit of heb je een andere vraag? Stuur ons een chatbericht of bel ons.

Lees meer Lees minder