KRUPS

7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Om de mooie koffiemachines van Krups goed te onderhouden heb je natuurlijk verschillende producten nodig. Woon je in een gebied met een hoge waterhardheid of drink je per dag veel koffie? Ontkalk dan regelmatig je Krups koffiemachine om de goede kwaliteit te blijven houden! Dit kun je bijvoorbeeld doen met de Krups ontkalker F054. Er komen natuurlijk ook vetten en oliën door de bonen in je koffiemachine, dit kun je makkelijk verwijderen door je Krups espressomachine te reinigen! Kijk daarom eens bij onze verschillende Krups reinigingsmiddelen!

 

Als je minder vaak wilt ontkalken kun je natuurlijk beter een waterfilter gebruiken! Kijk eens bij onze waterfilters voor Krups espressomachines. Wij verkopen zowel de officiële Krups waterfilter als het Eccellente waterfilter voor Krups. In deze categorie vind je alle onderhoudsartikelen voor de Krups / Nespresso espressomachine. Klik op de link voor meer informatie over ontkalken of waterhardheid.

 

Geschiedenis van Krups

 

Krups bestaat al sinds 1846, waar zij destijds hun geld mee verdiende waren precieze- en industriële weegschalen. Pas in 1956 begon Krups met het produceren van een elektrische koffiemolen, hiervan zijn er meer dan één miljoen verkocht! En later, in 1983 is Krups begonnen met het ontwikkelen en produceren van espressomachines en koffiezetapparaten.

Lees meer Lees minder