JURA Waterfilter CLARIS Smart+

JURA Waterfilter CLARIS Smart+

Voorkom kalkschade en kalkafzetting met het Jura Claris Smart+ waterfilter. Dit Jura waterfilter zorgt voor perfect koffiegenot door zijn ongekende efficiëntie.
Lees meer
17,95 16,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Je bespaart 28% Grey+ Waterfilter voor Jura E4 E6 E8
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

1 Jura Claris SMART+ Waterfilter.
Goed voor 2 maanden heerlijk gefilterd water in jouw espressomachine.

 

Omschrijving

Dit Jura Claris Smart+ waterfilter verhoogt de bescherming van je kostbare Jura apparaat. Het waterfilter over actieve bestanddelen die het water in het waterreservoir stabiliseren en daardoor kalkafzettingen verminderen. Hierdoor blijft het waterreservoir en de leidingen van je Jura koffiezetapparaat vrij van kalk. 

Het Jura Claris Smart+ waterfilter is uitgerust met RFID-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er communicatie ontstaat tussen het waterfilter en jouw Jura apparaat. Het intelligente watersysteem weet wanneer het waterfilter moet worden vervangen en wanneer je apparaat ontkalkt moet worden als je het filter niet tijdig vervangt.

Het Jura Claris Smart+ waterfilter kan gebruikt worden voor elk type leidingwater. Het waterfilter filtert kalk en andere onzuiverheden op uiterst effectieve wijze. Mineralen en fluoriden blijven daarbij wel behouden zodat de smaak van je koffie op zijn best blijft. Een optimale kalkstabilisatie in het waterreservoir en een efficiënte filtering tijdens de koffiebereiding zorgen voor de beste hygiëne en een optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma.

Het Jura Claris Smart Waterfilter is ontwikkeld voor de volgende Jura koffiemachines (met IWS functie):
Jura Impressa: J6, J8, D6, D60, D4, Z10, Z8, Z6, E4, E6, E60, E600, S8, E8, E80, E800. Verder ook de modellen: ENA 4, ENA 8, Giga 6, Giga 10 en ONO.

 

Instructie 

Het gebruik van het Jura Claris Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vind je in hoofdstuk 2 van jouw Jura espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Gerelateerd blog: Zijn Eccellente Claris Blue waterfilters een alternatief voor Jura Claris Smart+ waterfilters?

Naam Waterfilter CLARIS Smart+
Merk JURA
Artikelcode 24232
SKU E-0602
EAN 7610917242320
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw
5 sterren op basis van 1 beoordelingen

prima

Door Carla op 28-07-2023

Bundel producten

Biologische Ontkalker Combi
29,96 31,45 Toevoegen