Keramische en Inductie Kookplaat Onderhoudsset

SCANPART Keramische en Inductie Kookplaat Onderhoudsset

SCANPART Keramische en Inductie Kookplaat Onderhoudsset

Scanpart Keramische Reiniger. Voor bescherming en verzoriging van kookplaten (inductie en keramisch). Verwijderd vlekken. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€14,50 €14,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

2 stuks op voorraad


Product informatie

Inhoud 
1 flacon Scanpart Glas Keramische Kookplaat Reiniger, 200ml
1 glasschraper
1 microvezeldoek

Omschrijving
Deze Scanpart set is ideaal voor het reinigen en onderhouden van een glazen keramische of inductie kookplaat. Het reinigingsmiddel is een absoluut wondermiddel voor uw kookplaat. Het reinigt al het vuil, inclusief hardnekkige cirkels, zonder dat de kookplaat beschadigt. Bovendien glanst uw kookplaat weer als nieuw na gebruik van dit reinigingsmiddel. Dit product verwijdert ook vlekken en verkleuringen die veroorzaakt zijn door hitte op een glazenkookplaat.

Dit middel is getest en goedgekeurd voor alle keramische en inductie kookplaten.Onze klanten zijn lovend over kookplaat reiniger! Zo liet Wilma deze review achter:
Super schoonmaakmiddel - Je hoeft maar een paar druppels op de kookplaat te doen, inwrijven en de koopklaat is weer als nieuw. Alle krassen en vlekken zijn weg. Super!


Bij het aanschaffen van deze set kunt u gelijk aan de slag met het schoonmaken van uw glaskeramische kookplaat of uw inductie kookplaat en bent u bovendien goedkoper uit.

Instructie 
1. Verwijder aangebrande of aangekoekte resten van tevoren voorzichtig met een spatel of een glas schraper.
2. Breng een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel op de (afgekoelde) kookplaat aan en wrijf het vervolgens goed uit met de bijgeleverde reinigingsdoek of met een schone theedoek. Gebruik in geen geval de ruwe zijde van een schuurspons of staalwol.
3. Veeg het gereinigde oppervlak met een natte theedoek of spons af en wrijf het vervolgens met een droge theedoek of keukenrolpapier droog.

Opmerking
Dit middel is geschikt voor alle merken keramische en inductie kookplaten.

Naam:
Keramische en Inductie Kookplaat Onderhoudsset
Merk:
SCANPART
SKU:
E-0486
Product code:
1110000005
EAN:
4012074260255
Voorgaande productnummers:
E-0486 - E0486 - 1110000005
Keramische en Inductie Kookplaat Onderhoudsset

Keramische en Inductie Kookplaat Onderhoudsset

Recent bekeken