Zo-vr vóór 23:59 besteld = morgen in huis Gratis verzending > €50!

058 581 2045 | |

Philips Senseo ontkalken

Het regelmatig ontkalken van Philips apparaten is van essentieel belang voor de levensduur van je koffiemachine – en voor de smaak van je koffie! Wil je je Senseo koffieapparaat ontkalken, dan kun je de benodigde ontkalkers heel gemakkelijk online bestellen bij Eccellente.

Ontkalker Philips: ons assortiment

Je Senseo koffieapparaat ontkalken doe je het beste met Senseo ontkalker, een product op basis van citroenzuur dat speciaal is ontwikkeld voor deze apparaten. Hiermee ben je verzekerd van een grondige en hygiënische ontkalking, zonder dat belangrijke onderdelen kunnen beschadigen.

Mocht je de voorkeur geven aan een universele ontkalker die je bijvoorbeeld ook kunt gebruiken voor je filterkoffie apparaat en waterkoker, dan is onze Eccellente snelontkalker een aanrader. Deze vloeibare ontkalker is eveneens op basis van citroenzuur en dus veilig voor het ontkalken van je Philips Senseo.

Behalve Philips ontkalker leveren wij ook alle andere producten die je nodig hebt voor het onderhoud van je Senseo. Hierbij kun je denken aan Philips waterfilters en Philips reinigingsproducten voor het verwijderen van koffievet en koffieresten. 

Hoe kan ik het beste mijn Philips Senseo koffieapparaat ontkalken?

Je Senseo van Philips ontkalken is een fluitje van een cent! Je vult een kan met een liter water en de helft van de vloeibare ontkalker. Dit mengsel giet je in het waterreservoir (tot de maximumaanduiding). Zet een lege kan onder de tuit, schakel de Senseo in en druk op de knop zoals je dat doet als je koffie zet. Herhaal dit proces tot het waterreservoir leeg is en herhaal de ontkalkingscyclus. Vervolgens laat je het apparaat nog twee keer helemaal doorlopen met schoon water. Daarna kun je weer genieten van een lekker bakje Senseo!

Philips ontkalker bestellen bij Eccellente

Senseo ontkalken? Bij Eccellente vind je alles dat je nodig hebt! Bestel je voor €50 of meer, dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. En omdat vrijwel al onze producten direct uit voorraad leverbaar zijn, ben je verzekerd van een snelle levering - voor 23:59 besteld is morgen in huis!

Heb je nog vragen over je Senseo koffieapparaat ontkalken? Neem dan even contact op met de klantenservice van Eccellente. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Philips Senseo ontkalken
Minimal Price: 1.99
4.2 / 240 Review(s)