ILLY Koffiebonen Arabica Selection India – 250 gram

ILLY Koffiebonen Arabica Selection India – 250 gram

ILLY Arabica Selection India. Koffiebonen met volle smaak en diep intense aroma wordt gekarakteriseerd door kruidige nuances van zwarte peper en extra pure chocolade.
Lees meer

Product uit assortiment.

0 stuks op voorraad

9,99 8,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Volume voordeel
Product Informatie

Inhoud
Blik 250 gram illy Arabica Selection India koffiebonen - 100% Arabica uit India.
Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak
Ontdek illy Arabica Selection India koffie die een van de unieke smaaktonen van de legendarische illy-melange individueel benadrukt. Uit het moederland van specerijen komt een Arabica-koffie rijk aan smaak en aroma, vol en intens, met tonen van zwarte peper en extra donkere chocolade. Deze duurzaam verbouwde koffie is gemaakt met 100% Arabica bonen. Deze koffiebonen zijn speciaal geselecteerd om hun natuurlijke aromatische tonen en de smaak van de koffie te versterken.

Elke Arabica-selectie heeft zijn eigen unieke brandtemperatuur en tijdsduur om het aroma en de smaak van elke oorsprong te benadrukken. India heeft een volle smaak met kenmerkende tonen van zwarte peper en extra donkere chocolade.

Omschrijving
De illy blend is opgebouwd uit negen verschillende Arabica soorten. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd gebrand en in de iconische illy blikken verpakt om zo lang mogelijk het verse resultaat te garanderen.
100% Arabica.

We hebben de branding van elke afzonderlijke ingrediënt in onze kenmerkende illy-blend geperfectioneerd. De uitgesproken branding versterkt de verschillende smaken van elke Arabica: de bloemige tonen uit Ethiopië, chocolade tonen uit Guatemala, karamel uit Brazilië, fruitige tonen uit Colombia en kruidige tonen uit India.

Naam Koffiebonen Arabica Selection India – 250 gram
Merk ILLY
Artikelcode 8974
SKU E-0578
EAN 8003753167299
Conditie Nieuw

Bundel producten

Biologische Ontkalker Combi

Koffiebonen Arabica Selection India – 250 gram
Koffiebonen Arabica Selection India – 250 gram
€8,95