Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger

SIEMENS Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger

SIEMENS Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger

Kookplaat reiniger voor de inductie- en keramische kookplaat. Geschikt voor alle merken keramische en inductie kookplaten. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€12,50 €12,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud 
1 flacon reinigingsmiddel, 250ml

Omschrijving
Dit product is ideaal voor het reinigen en onderhouden van glaskeramische kookplaten. Dit is een absoluut wondermiddel voor uw keramische kookplaat. Het reinigt al het vuil, inclusief hardnekkige cirkels, zonder de kookplaat te beschadigen. Bovendien glanst uw glazen kookplaat na gebruik van dit reinigingsmiddel weer als nieuw. Dit product verwijdert ook vlekken en verkleuringen die veroorzaakt zijn door hitte op de kookplaat.

Dit middel is getest en goedgekeurd voor alle keramische en inductie kookplaten.Onze klanten zijn lovend over kookplaat reiniger! Zo liet Wilma deze review achter:
Super schoonmaakmiddel - Je hoeft maar een paar druppels op de kookplaat te doen, inwrijven en de koopklaat is weer als nieuw. Alle krassen en vlekken zijn weg. Super!


Instructie 
1. Verwijder aangebrande of aangekoekte resten van tevoren voorzichtig met een spatel of een glas schraper.
2. Breng een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel op de (afgekoelde) kookplaat aan en wrijf het vervolgens goed uit met een schone theedoek of met keukenrolpapier. Gebruik in geen geval de ruwe zijde van een schuurspons of staalwol.
3. Veeg het gereinigde oppervlak met een natte theedoek of spons af en wrijf het vervolgens met een droge theedoek of keukenrolpapier droog.

Opmerking
Tevens beschikbaar in voordelig pakket samen met een glasschraper voor het verwijderen van o.a. aangekoekte etensresten en een microvezeldoek.

Naam:
Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger
Merk:
SIEMENS
SKU:
E-0071
Product code:
311499
EAN:
4242001138108
Voorgaande productnummers:
00311896 00311499 E-0071 E0071
Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger

Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger

Recent bekeken